huidveroudering

Ga je huidveroudering te lijf

Ouder worden we allemaal. En helaas gaat dat (vaak) gepaard met een hoop veranderingen aan je huid. Rimpeltjes komen tevoorschijn, je huid wordt slapper en die poriën worden steeds grover. Zucht… Je hoopte toch echt dat jij nog even de dans kon ontspringen. Ben je benieuwd welke technieken gebruikt worden om anti-aging te voorkomen? Lees gauw verder.

Huidveroudering

Het ouder worden van je huid kun niet tegenhouden. Hoe ontstaat huidveroudering? Er zijn een aantal factoren die een rol spelen:

  • erfelijkheid
  • ultraviolette stralen (zonlicht en zonneapparatuur)
  • roken
  • zwaartekracht
  • hormonen
  • voeding
  • luchtverontreiniging
  • klimatologische factoren

Heb ik last van huidveroudering?

Huidveroudering brengt een aantal veranderingen met zich mee. Zo wordt je huid dunner en meer kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Je huid wordt droger, valer en beschadigd sneller. Ook neemt de hoeveelheid collageen en elastine af. Dit zijn de 2 belangrijke bouwstenen die zorgen voor een stevige en soepele huid. Je zult merken dat je huid steeds slapper wordt en er rimpeltjes ontstaan op je voorhoofd. Of kraaienpootjes. Herken jij dit? Tijd om je huid aan te pakken bij de kern!

Anti-aging

Dat is niet kunt ontsnappen aan huidveroudering is inmiddels wel duidelijk. Maar wat kun je eraan doen? Dé nieuwste techniek op het gebied van huidverzorging geeft jouw huid een enorme boost. Maak kennis met de Ultraformer III. Zonder operatie pakt dit apparaat huidverslapping aan op het gelaat en in de hals. De behandeling lift, verstrakt en brengt contour terug in de huid.

Met de nieuwste technologie kan huidveroudering zoveel mogelijk worden tegengegaan

Ultraformer

Met de Ultraformer III worden energiepulsen door middel van ultrageluid op 3 specifieke lagen van de huid gericht: de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag. Met deze energie wordt het weefsel verwarmd, waardoor de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd wordt. Het resultaat? De huid wordt langzaam gelift en verstrakt met een langdurig resultaat!

Resultaten

De Ultraformer III geeft jouw huid een strak, fris en verjongend uiterlijk. Dit is na één behandeling al te zien! De processen werken zelfs tot 6 maanden na de behandeling nog door. Een zichtbaar verbeterde huidconditie. Wie wil dat nou niet? Zwaai maar gedag, met je handje, tegen rimpels en grove poriën!

Voor jou!

Ben je overtuigd en wil je Ultraformer III behandeling ondergaan? Bij Dali Wellness in Zeddam kun je terecht voor anti-agingbehandelingen. Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor behandelingen op het gebied van cellulitis, afslanken en voeding.

Datum: 14 augustus 2018