witte-tanden

Ga voor stralend witte tanden!

Als je op Instagram kijkt en in tijdschriften bladert, lijkt iedereen ze te hebben. Prachtige, stralend witte tanden. Wanneer jij in de spiegel kijkt, zie jij tot je teleurstelling dat jouw tanden niet meer zo wit zijn. Gelukkig bestaan er ook andere oplossingen om net als al die anderen te kunnen genieten van prachtig witte tanden!

Witte tanden

Wist je dat in de basis iedereen een stralend wit gebit heeft? Maar helaas: in de loop der tijd verkleuren je tanden, en wordt je gebit steeds geler. Dat heeft grotendeels met je consumptiegedrag te maken: thee, koffie, sigaretten én wijn doen niet veel voor een stralend wit gebit. Hoewel deze verkleuring volkomen normaal is, en iedereen er last van heeft, hoef je daar geen genoegen mee te nemen. Het is namelijk mogelijk om je tanden op een professionele manier te laten bleken, waardoor je tanden meerdere tinten lichter zullen worden.

Aanpak

Angélique Hockx is al vijf jaar een gespecialiseerde tandenbleekspecialiste, en werkt intensief samen met meerdere tandartsen. Angélique vertelt: ‘Een prachtige en stralende glimlach en een prachtige rij witte tanden: wie wil dat nou niet? Daarom bied ik mijn salon een tandenbleekbehandeling aan. Tanden bleken met deze methode is effectief, en de non-peroxide bleekgel die ik gebruik is 100% veilig en pijnloos. De tanden en het tandvlees worden hiermee niet aangetast, net zoals het glazuur. Zélfs gevoelige tanden kunnen er mee behandeld worden. Op deze wijze realiseer ik prachtige witte tanden op een eenvoudige wijze. Omdat ik met twee soorten bleekgel werk, is het ook mogelijk om een stapje verder te gaan, en een nóg witter resultaat te behalen. De reden dat tandartsen naar mij doorverwijzen, is omdat mijn technieken veiliger zijn dan het bleken met peroxide. Vóórdat je de behandeling ondergaat, wordt er gekeken welk resultaat je kunt verwachten. Door middel van een teststrip kan ik je dat laten zien. Tijdens de behandeling krijg je een mondspreider, zodat de gel niet in aanraking komt met je lippen of tong. . Het prachtige resultaat is direct te zien: een stralende, witte mond!’

Het is mogelijk om je tanden op een professionele manier te laten bleken

Goed om te weten

Omdat jouw leefstijl invloed heeft op de duur van het resultaat, is het verstandig om uit te kijken met voedingsmiddelen met zuren en kleurstoffen, en koolzuurhoudende dranken en sigaretten te vermijden. Deze kunnen je gebit namelijk sneller doen verkleuren. Ook kun je de behandeling gewoon volgen als je bijvoorbeeld kronen, vullingen of afgebroken tanden hebt. Alleen dames die zwanger zijn, of mensen met extreme glazuurproblemen, kunnen de behandeling niet volgen.

New look, new feeling!

Angélique: ‘In de salon kun je niet alleen terecht als je je tanden en wimpers een nieuwe, frisse look wilt geven. Bij mij ben je op het goede adres voor veel meer behandelingen, namelijk wimperlifting, definitief ontharen door middel van IPL, cavitatie, spraytan, hennabrows, gezichtsreiniging, hairextensions, wenkbrauwstyling, borstlifting en een behandeling tegen couperose. Waar je ook voor komt, en waar ik je ook bij kan helpen; je kunt altijd rekenen op een goede en persoonlijke benadering. Het allerbelangrijkste vind ik om jou een moment van ontspanning te laten ervaren. Neem lekker een moment voor jezelf, en voel je als herboren als je de salon weer verlaat!’

Datum: 28 augustus 2019