gezichtsbehandeling

Huidverzorging en wellness staan voorop

Weet je wat zo fijn is aan de zomer? Het geeft bijna een wellnessgevoel met die zon op je gezicht terwijl je ontspannen achterover leunt in een heerlijke strandstoel. Nee, dan is deze periode van het jaar wel even wat anders. Een koude wind en soms striemende regen in je gezicht doen je diep wegduiken in je jas. De zomer kan je niet terughalen, maar dat wellnessgevoel wel! Is het niet de hoogste tijd om jezelf eens lekker te laten verwennen?

Lakshmi Lotusbehandeling

Hoe lekker is het om jezelf tijdens koude dagen of rond de feestdagen te trakteren op een lekkere gezichtsbehandeling? Je zult beslist warmlopen voor de Lotusbehandeling van Lakshmi. Deze 90 minuten durende gezichtsbehandeling wordt afgestemd op de op jou gekozen geuren. Bij de Lotusbehandeling wordt je huid eerst gereinigd met een reinigingsmelk en een peeling of een lysing. Deze huidverzorging heeft als doel om de dode huidcellen te verwijderen. Een peeling is meer geschikt voor een vette huid. Een lysing wordt vaker gebruikt bij een oudere, verslapte huid of bij acne.

Verwijderen van onzuiverheden

Je krijgt een warme doek op je gezicht of een vapozone als voorbehandeling. Dit is voor het verwijderen van onzuiverheden van je huid. Je wenkbrauwen worden geëpileerd en je krijgt een heerlijke gezichtsmassage met marmerpunten. Hierna krijg je een gezichtsmasker. Tot slot wordt een verzorgende crème aangebracht die past bij de behoeftes van je huid.

Je zult beslist warmlopen voor de Lotusbehandeling van Lakshmi

Pure producten

Schoonheidssalon Passion werkt uitsluitend met verantwoorde producten. Zo is het biologische en ecologische merk Lakshmi ontwikkeld vanuit een diepe passie voor het Verre Oosten. Het merk is gebaseerd op de duizend jaar oude wijsheid afkomstig uit de Ayurveda. Deze kennis is in de producten van Lakshmi gecombineerd met inzichten uit de naturopathie, aromatherapie en de nieuwste kennis uit het hedendaagse cosmetische veld.
Ook de producten van Sensatia Botanicals zijn 100% natuurlijk, met een organische basis en met een sterke liefde en verbinding met Bali, het land van herkomst.

Ontspannende verwennerij

Bij Schoonheidssalon Passion kun je kiezen uit diverse gezichtsbehandelingen, elk met hun eigen karakter:

  • Lakshmi reinigende behandeling (45 minuten)
  • Acnebehandeling (60 minuten)
  • Lakshmi beauty concept compleet (120 minuten)
  • Chocolade gezichtsbehandeling (90 minuten)
  • Lakshmi mannenbehandeling (60 minuten)
  • Sensatia Oosterse wellness treatment (90 minuten)
Datum: 06 november 2018