wimperlift

Stralend het jaar uit met wimperlift en Ultrasound

Tijdens de feestdagen straalt heel Nederland door de kerstbomen, glitterjurken en het opgepoetste servies. Deze stralende uitstraling hoeft niet alleen bij accessoires te blijven, jij mag er ook zijn! De wintertijd heeft nou niet bepaald de beste invloed op onze huid en daarom moeten we de huid soms een handje helpen. Met de wimperliftbehandeling en de Ultrasoundbehandeling bij Skins Only straal jij van top tot teen deze maand.

Mooie wimpers met Wimperlift

Er worden maandelijks nieuwe mascara’s op de markt gebracht, die elke keer meer volume en een nog diepere kleur beloven. We smeren massaal deze nieuwe producten op onze wimpers, maar zijn steeds teleurgesteld in het resultaat. Wie ons gegarandeerd niet zal teleurstellen, is Marleen de Niet van Skin Only. Met de wimperlift zorgt zij ervoor dat wij daadwerkelijk de Bambi ogen krijgen die wij verlangen. Je krijgt het effect van wimperextensions door middel van een stappenplan van serums en gels. Het eindresultaat daarvan is verbluffend en is zichtbaar tot wel zes weken lang. Deze wimperlift zorgt daadwerkelijk voor een waaiereffect die je met normale mascara niet krijgt. Als je in één behandeling een oogverblindend effect wilt krijgen, kun je contact opnemen met Marleen.

Met de wimperlift krijg jij een stralende oogopslag!

Natuurlijke behandeling met Ultrasound

We mogen uiteraard niet het belangrijkste orgaan vergeten: onze huid. Marleen biedt een verbeteringstechniek aan die ontstaat door middel van geluidsgolven. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Deze behandeling zorgt gegarandeerd voor direct resultaat en ontstaat door een samenwerking tussen biologische effecten van sound, licht en kleur. Door ultrasone geluidsgolven wordt er akoestische druk op de huid uitgeoefend en een micro-massage teweeg gebracht. Het grootste voordeel hiervan is sonoforese. Dit is het proces van het insluizen van werkstoffen, doordat de trillingen de huidlagen openmaken en zorgen dat de stoffen tot in de lederhuid komen. Kortom: de sonoforese draagt bij aan huidverbetering en biedt voor meerdere huidproblemen de oplossing.

Effectief voor meerdere problemen

De huidtherapie Duolift heeft een grote invloed op de huidverbetering. Het kan toegepast worden bij meerdere huidproblemen, zoals:

  • Vermindering van rimpels en vervaging lijntjes
  • Versteviging of liften van de huid
  • Verzorgend effect bij de zeer gevoelige huid
  • Hydraterend en verzorgend effect op de huid
  • Huidverbetering voor de gemengde- en vette huid
  • Acne problemen, onzuiverheden en littekens
  • Minimalisering van roodheid
  • Het verbeteren van rosacea
  • Totale huidverzorging en huidverbetering

Kleurrijke behandeling

Naast de geluidstherapie is er ook sprake van lichttherapie. De huidtherapie wordt gekoppeld aan een specifieke kleur die de gewenste huidverbetering veroorzaakt. Net als bij psychologische effecten, hebben kleuren ook invloed op de huid. Rood heeft een opwekkend effect op de huid, maar blauw werkt juist rustgevend. Door de samenwerking van geluid en kleur, heb je een optimale huidverzorging. Geef je huid deze behandeling cadeau en ga stralend de laatste maand van dit jaar door!

Datum: 02 februari 2024