tijd-besparen

Tijd besparen in de ochtend: zo doe je dat!

Het liefst blijf je elke ochtend zo lang mogelijk liggen. Als je dan eindelijk uit bed bent gestapt, moet alles snel, snel, snel. Douchen, ontbijten en een leuke outfit uitkiezen. Met een beetje geluk kun je nog snel een lunchpakket klaarmaken voor je werk. Maar tijd voor je make-up… Die is ver te zoeken. Hoe zorg je er toch voor dat je ’s ochtends tijd bespaart? Ik leg het je graag uit!

Een eigen ochtendritueel

Als je geen ochtendmens bent, zijn er een aantal dingen die je sowieso kunt aanpassen om ’s ochtend meer tijd vrij te maken. Leg bijvoorbeeld alvast kleding klaar voor de volgende dag. Dat scheelt alweer flink wat stress wanneer je opstaat! Je kunt ook de avond van tevoren een to-do lijstje opstellen van alles wat je de volgende dag op de planning hebt staan. Dat geeft veel meer rust in je ochtendroutine.

Dagelijkse make-up

Het is fijn om een ochtendritueel te creëren dat je in de ochtend helpt om alles te doen wat je wilt doen. Maar je make-up blijft toch vaak een ding. Als je echt alles perfect wilt zetten – je basismake-up, wimpers, wenkbrauwen – ben je waarschijnlijk wel een uur bezig. En hoe graag je het ook zou willen, daar heb je nu eenmaal de tijd niet voor! Maar iedere dag onopgemaakt op je werk verschijnen is voor veel vrouwen ook geen optie. Gelukkig zijn er verschillende opties om er zonder moeite tóch verzorgd uit te zien.

Ik heb al heel veel vrouwen blij mogen maken met behandelingen voor hun wimpers en wenkbrauwen

De mogelijkheden

Bij mij in de salon komen vaak vrouwen die graag wat tijd willen besparen in de ochtend. Ze willen er verzorgd uitzien, maar hebben het er niet voor over om elke dag veel tijd te besteden aan make-up. Afhankelijk van wat je wensen zijn, zijn er bij Iris Brows & Lashes genoeg opties. Zo kun je wimperextensions laten zetten, die ervoor zorgen dat je er elke dag uitziet alsof je mascara perfect is gezet. Voor een open blik kun je bijvoorbeeld gaan voor een wimperlift. En wil je elke dag opstaan met perfect gevormde wenkbrauwen? Dan raad ik aan om te kiezen voor Brow Lamination.

Advies

Inmiddels heb ik al heel veel vrouwen blij mogen maken met behandelingen voor hun wimpers en wenkbrauwen. Eén van de grootste beweegredenen van hen is vaak dat het zo fijn is dat je iedere ochtend opstaat met een stralende oogopslag. En dat zonder enkele moeite! Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je een advies dat aansluit op jouw wensen? Neem dan gerust contact op. Dan gaan we er samen voor zorgen dat ook jij straks uit bed stapt met een verzorgd gezicht!

Datum: 19 juni 2023