wallen

Weg met die wallen!

Jij hebt een aardig volgeplande agenda. Toch weet jij ondanks al je bezigheden en verantwoordelijken toch de nodige uurtjes slaap te pakken. En met de middagjes shoppen met je vriendinnen en het sporten zorg je ervoor dat jouw stresslevel laag blijft. Waarom jij dan tóch steeds wordt geconfronteerd wordt met opvallende wallen onder je ogen, is voor jou dan ook een raadsel. Het stoort je dat je er niet zo fris, jeugdig en uitgerust uitziet als je je vanbinnen voelt. Gelukkig bestaat er make-up, toch? Maar je gezicht volplamuren met lagen foundation, concealer en poeder is eigenlijk een tijdrovend ritueel dat jij het liefst zou willen overslaan. Daarbij verstop je met make-up de ‘ophopingen’ onder je ogen alleen maar. Gelukkig bestaan er doeltreffende methoden waarmee je wallen écht weg zijn!

Wat zijn wallen nou eigenlijk?

Wallen en donkere kringen worden weleens door elkaar gehaald. Daarom is het eerst goed om duidelijk te hebben waar jij precies last van hebt. Wallen zijn niets anders dan ophopingen van vocht en vet. Helaas: je krijgt wallen niet alleen als je eens een flinke nacht hebt doorgehaald, of als je door een stressvolle periode gaat. Het is een onoverkomelijk fenomeen dat hoort bij het verouderingsproces (bedankt moeder natuur). Ook kan het afhangen van erfelijke factoren (bedankt mam). Zo kan het zijn dat je een te kleine oogkas hebt voor het vet en vocht, waardoor je huid onder je ogen wegzakt. Dit is genetisch bepaald. Maar ook door verslapping van het bindweefsel en door volumeverlies van de huid in je gezicht (als gevolg van huidveroudering) kunnen wallen ontstaan. De huid onder je ogen wordt dan steeds dunner, waardoor je een grotere kans hebt op die vervelende ophopingen onder je ogen.

En hoe kom je er nou van af?

Zo, nu weet je precies wat wallen zijn en waarom je er last van kunt hebben. Maar liever wil je natuurlijk weten hoe er vanaf kunt komen! Tijd om je te introduceren met een effectieve methode, namelijk een behandeling met hyaluronzuurfillers. De wallen zijn, zoals gezegd, een gevolg van volumeverlies in het gezicht. Een filler met hyaluronzuur kan dit volumetekort weer opvullen. Met een heel fijn naaldje vloeit het in je huid, waarna het onmiddellijk het volumeverlies zal verzachten of herstellen. Vaarwel vochtophopingen! Goed om te weten: hyaluronzuur komt van nature voor in je huid, waardoor de kans op een mogelijke reactie of allergie héél erg klein is. En het mooiste: na 30 minuten sta je alweer buiten. Zónder wallen, maar met een heerlijk frisse en uitgeruste uitstraling.

Doei donkere kringen!

Zijn het eigenlijk toch donkere kringen waar je last van hebt? Je weet wel, die donkerblauw ogende groeven onder je ogen. Deze ontstaan door bloedvlaatjes die dicht onder de huid liggen. Ook kunnen donkere kringen ontstaan door een volumetekort, wederom als gevolg van huidveroudering. Het zou ook kunnen zijn dat je last hebt van wallen én van donkere kringen. De behandeling met hyaluronzuurfillers biedt dan eveneens uitkomst.

Persoonlijke aandacht en deskundig advies

Voor welke huidproblemen kan de behandeling met hyaluronzuurfillers nog meer worden ingezet?

Stoor jij je aan…

  • Je fronsrimpels?
  • Je slapper wordende lippen?
  • Je kraaienpootjes?
  • Je platte neus?
  • Je neus-lippenplooi?

Dan kan de behandeling met hyaluronzuur mogelijk ook worden toegepast. De specialisten bij Derma Kliniek kunnen je adviseren wat voor jou de beste behandeling is.

Voor jou!

Wil jij nu écht af van je acne, heb je al tijden last van donkere kringen of wallen of wil jij je rimpeltjes aanpakken? Bij de specialisten van Derma Kliniek zijn jij en je huid in de juiste deskundige handen. Niet alleen voor deze vragen, maar nog voor veel meer. Het team bestaat uitsluitend uit ervaren huidtherapeuten en cosmetisch artsen, en helpt jou bijvoorbeeld ook bij problemen als ongewenste haargroei en overbeharing, pigmentvlekken en cellulite. De specialisten zijn op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen, en passen onder andere peelings, microneedling, de Dermapen en injectables toe. Wáár je ook voor komt: je kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht en deskundig advies. Daarbij geniet je door de kwaliteit en vakkundigheid van het team áltijd van een mooi resultaat.

Datum: 18 maart 2019