gezonde-voeding

Met andere ogen kijken naar ‘gezonde’ voeding

Je herkent het vast: in de supermarkt tuur je eindeloos op de etiketten van verschillende producten, maar eigenlijk heb je geen idee waar je op moet letten. Weinig koolhydraten? 0% vet? E-nummers? Je probeert hopeloos te ontdekken of er suiker in zit. Help! Je ziet door de bomen het bos niet meer..

Gezonde voeding

‘Gezond eten’ verandert met de tijd. Jij bent niet de enige die verdwaalt in feiten en fabels over gezonde voeding. Steeds meer mensen lijken zich hierin te verdiepen en meer en meer organisaties willen bijdragen aan een gezondere samenleving. Hoe vaak ruil jij frisdrank in voor een glaasje water met een smaakje? Of een ontbijtkoek voor een stuk groente of fruit? Er zijn zoveel gezonde keuzes te maken!

Hulp!

Hella van Happy Body 4U is gediplomeerd gewichts- en voedingsconsulent en helpt mensen anders kijken naar voeding. ‘Er bestaan veel fabels en mythes over voeding, aldus Hella. Ik help je om etiketten te leren lezen, om te ontdekken waar je op moet letten bij het kiezen van producten. Zo kun jij echt aan de slag met je voedingspatroon en ontstaat er een gezonde relatie met eten.’

Verantwoord genieten

‘Ik vind het belangrijk dat mensen niet gelijk denken aan diëten bij gezonde voeding. Je hoeft het roer niet per se 180 graden om te draaien. Soms zijn kleine aanpassingen genoeg. Je kunt gewoon blijven genieten van eten, of misschien wordt het zelfs wel lekkerder! Ik wil er graag met jou voor zorgen dat je verantwoord kunt genieten.’

Zelfvertrouwen

‘Wil jij meer zelfvertrouwen wat betreft eten? Daag jezelf eens uit! Kies bijvoorbeeld voor een week zonder frisdrank, snacks of vlees. In samenwerking met beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland organiseren wij deze ‘summerproef weken‘, die je het hele jaar kunt toepassen. Met gewoon gezonde voeding en kleine stappen in de juiste richting! Ik inspireer je graag met tips, handvatten en gezonde recepten.’

Je hoeft het roer niet per se 180 graden om te draaien

Duo!

Wil je aan de slag met je gezondheid en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Het is mogelijk om een traject in te gaan samen met je partner of vriend(in). Dit duo-pakket is super voordelig! Één gezonde maaltijd op tafel, waar jullie beide van kunnen genieten.

Blokkades opheffen

Op langer termijn kan het zijn dat je te maken krijgt met blokkades die jou weerhouden van het goed voor jezelf zorgen. Met energetische therapie kunnen deze blokkades worden opgeheven, zodat jij een nieuwe weg in kan slaan op voedingsgebied. Ervaar jij lichamelijke- of stressgerelateerde klachten? Brainspotting biedt de mogelijkheid om deze klachten de deur te wijzen. Bij Happy Body 4U worden deze therapieën aangeboden in combinatie met hulp bij voeding.

Voor jou!

Ben jij benieuwd wat een voedingsconsulent voor jou kan betekenen? Hella Biemans van Happy Body 4U helpt je graag op weg naar een gezonde leefstijl. Ook kun je bij Hella terecht voor afslankmethodes, brainspotting en lichamelijke behandelingen. Happy Body 4U is aangesloten bij de BGN en hierdoor kunnen de kosten gedeeltelijk vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Datum: 13 augustus 2018