bodysculptor

Met de BodySculptor ben jij klaar voor de zomer!

De tijd gaat snel. Straks is het alweer zomer, en dat betekent: zomervakantie! Zie jij het nog niet zo zitten om in badpak of bikini over het strand te lopen omdat je je schaamt voor je flubberbillen? Niet nodig!

BodySculptor

Met de BodySculptor is het mogelijk om je figuur binnen een korte periode op een effectieve manier te verbeteren. Heb je een BMI boven de 28, dan kun je wel één of meerdere kledingmaten afslanken! In de behandeling geniet je van een aangename lymfedrainage. De lymfedrainage stimuleert het natuurlijke verbrandingsproces van vetten en voelt aan als een massage. Je verliest duidelijk centimeters op je armen, taille, heupen, dijen en kuiten. Tijdens de ontspannen behandeling van een half uur verbrand je 650 calorieën.

Beachproof

Ter vergelijking: in de fitness moet je je gemiddeld één uur uitsloven om zoveel te verbranden. Bij elke behandeling wordt je lichaam sterker en fitter. Bovendien verbrand je tijdens de behandeling bewust vooral viscerale vetten (vetten rondom de organen). Dit gebeurt niet bij fitnessen, hardlopen of een andere vorm van lichaamsbeweging. Fijn is ook dat je cholesterolwaarde omlaag gaat. Ook heeft de BodySculptor een positief effect op klachten als fibromyalgie, spierpijn, stramme gewrichten en vochtophopingen. Probeer het eens en maak je body helemaal beachproof!

Vet bevriezen is vet verliezen

Een andere mogelijkheid om vet kwijt te raken is door middel van de Body-wizard cryolipolysebehandeling. Met deze methode kun je veilig en snel plaatselijk afslanken in een mum van tijd. En hoe fijn: het resultaat is blijvend!

Cryolipolyse

Cryolipolyse is vet verliezen door het te bevriezen, en deze methode werd ontwikkeld door dermatologen. Zij ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het dan ook mogelijk om alleen vetcellen aan te pakken en het omringende weefsel niet te beschadigen.

Bij elke behandeling wordt je lichaam sterker en fitter

Vermindering vetophoping

Tijdens een Body-wizard cryolipolysebehandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou begint een natuurlijk verwijderingsproces en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. En dit kun je zien door een zichtbare vermindering in vetophoping!

Weg met de sinaasappelhuid

Heb je last van cellulite? Laat die als sneeuw voor de (zomer)zon verdwijnen met Hypoxi! Deze methode werkt met vacuüm en compressie enerzijds en fysieke training anderzijds. Overtollig vet wordt op een natuurlijke manier afgevoerd, huid- en bindweefsel worden versterkt en cellulite verdwijnt. Mooi toch?

Voor jou!

Ben je overtuigd en wil je een BodySculptor behandeling ondergaan? Bij Dali Wellness in Zeddam kun je terecht voor deze huidverjongingsmethode. Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging, afslankmethodes en voedingsadviezen.

Datum: 23 mei 2018