Menstruatie
Nieuw binnen
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • stemmingswisselingen
  Menstruatiedossier #3 – Stemmingswisselingen
  ‘Moet je ongesteld worden of zo?’ Grr! Woest kun je worden om dergelijke zogenaamd ‘grappige’ opmerkingen. Als je al niet chagrijnig was, zou je het per direct worden. En de ellende is: het klopt ook nog.
 • menstruatieklachten
  Menstruatieklachten? Leg je er niet bij neer!
  Als vrouw wordt van je verwacht dat je alsmaar doorgaat. Ook als de hormonen door je lijf gieren en je van top tot teen wordt geteisterd door vervelende pijntjes. Van een opgeblazen gevoel, hoofdpijn, pijnlijke borsten en spierklachten tot aan buikkrampen: deze klachten kunnen het dagelijks leven behoorlijk in de weg zitten.
 • menstruatieklachten
  Menstruatieklachten zijn er om te worden opgelost
  Als jong meisje had Sonja veel last van menstruatieklachten. Door behoorlijk bloedverlies en hevige buikpijn, die helemaal uitstraalde naar haar onderrug en billen, moest ze regelmatig één of twee dagen van school verzuimen.
 • Menstruatieproducten
  Menstruatiedossier: menstruatieproducten
  Wist je dat je als vrouw in je leven gemiddeld 550 keer ongesteld bent? Reken maar uit hoeveel maandverbanden of tampons je dan verbruikt. Precies: dat zijn er nogal wat.
 • menstruatie
  Mentruatiedossier: de menstruatiecup
  Opoe is op bezoek’, ‘de schilders binnenlaten’, ‘je ketchupweek hebben’ of ‘Bloody Mary’: er zijn talloze manieren om aan te geven dat je ongesteld bent. Vrouwen hebben gemiddeld maar liefst dertig (!) jaar van hun leven te maken met dit maandelijks terugkerende ongemak.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl