Zwangerschap
Nieuw binnen
 • zwangerAls zwanger worden maar niet lukt...
  Als zwanger worden maar niet lukt...
  Iedere maand is daar weer dat moment. Weer ongesteld… Je bent dus nog steeds niet zwanger, terwijl je zó uitkijkt naar de komst van een kindje.
 • zwanger
  Zo verwen je jezelf tijdens je zwangerschap
  Een zwangerschap vraagt veel van je lichaam. En dat voel je. Rugklachten, ochtendmisselijkheid, weinig slaap… Soms wil je al dat vervelende even achter je laten en op en top genieten van je zwangerschap.
 • zwangerschap
  HMC verloskundigen: échte aandacht voor jou
  Je zwangerschap en daarna de geboorte van jouw baby zijn bijzondere momenten in je leven. Natuurlijk wil je vanaf het moment dat je zwanger bent het allerbeste voor jouw kindje.
 • kraamzorg
  De beste kraamzorg voor moeder en kind
  Als je zwanger bent, is alleen het beste goed genoeg voor je baby, je gezin en jezelf. Elke baby is uniek en ieder gezin is bijzonder.
 • bevalling
  Wanneer de bevalling achter de rug is…
  Je hebt zojuist een kindje op de wereld gezet. Voorbij zijn die maanden van een dikker wordende buik, zwangerschapskwaaltjes en misschien wel het opzien tegen die bevalling.
 • zwangerschapsbeeldjes
  Een ode aan jouw zwangere lichaam
  Een zwangerschap duurt negen maanden. In die periode verandert er van alles in en aan je lichaam. Het lijkt misschien alsof het een lange periode is, maar die maanden gaan sneller voorbij dan je denkt.
 • verloskunde
  Échte aandacht voor jou
  Je zwangerschap en vervolgens de geboorte van je baby zijn bijzondere momenten in je leven. Natuurlijk wil je vanaf het moment dat je zwanger bent het allerbeste voor je kindje.
 • vergroot-je-kans-op-zwangerschap
  Vergroot je kans op zwangerschap!
  Zowel mannen als vrouwen kampen steeds vaker met vruchtbaarheidsproblemen. Soms zijn er medische redenen waarom het niet lukt om zwanger te raken. Maar als dat niet het geval is en je door dokters gezond wordt verklaard, is het van belang om dieper te kijken naar je eigen leefstijl en mogelijk andere factoren.
 • osteopathie
  Osteopathie heeft me door mijn zwangerschap geholpen
  Joëlle (33) was eindelijk zwanger na een lang onvervulde kinderwens. Dolblij was ze. Ze kon niet wachten om haar kind te ontmoeten en moeder te zijn.
 • zwangerschap
  De rol van de vader tijdens zwangerschap en bevalling
  Een kind krijgen is een van de ingrijpendste gebeurtenissen in iemands leven. Of je nu vader of moeder wordt, je leven staat op zijn kop. Toen Floris vader zou worden was dat natuurlijk ook het geval. Maar ook merkte hij dat hij als man anders benaderd werd dan zijn vrouw. ‘Dat begon vrij snel.
 • bevalangst
  Bevalangst? Haptonomie helpt!
  Wanneer je zwanger bent, komt er een veelvoud van nieuwe ervaringen, informatie en gevoelens op je af. Geen zwangerschap is helemaal hetzelfde, en het is dus niet zo vreemd dat je ook de bevalling best spannend vindt. Het is een onvergelijkbare gebeurtenis waarop je je maar beperkt kunt voorbereiden.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • zwangerschapshaptonomie
  Een goede start met zwangerschapshaptonomie
  Een magische tijd: dat is de zwangerschap. Elke dag is anders en nieuw. Je beleeft momenten van vreugde, zorgen, spanning, liefde en plezier. Samen met je baby én met je partner.
 • zwanger
  Klachtenvrij zwanger met osteopathie
  Zwangerschap is een heel bijzondere periode. In negen maanden tijd groeit er een compleet nieuw mensje in je lichaam. Om dat kindje te kunnen laten groeien, gebeurt er enorm veel in jouw lichaam.
 • zwanger
  Als zwanger worden maar niet lukt...
  Iedere maand is daar weer dat moment. Weer ongesteld… Je bent dus nog steeds niet zwanger, terwijl je zó uitkijkt naar de komst van een kindje.
 • vrouwenproblemen
  Een bereikbare oplossing voor vrouwenproblemen
  Praten over de ongemakken van een vrouw na doorgemaakte zwangerschappen en de gevolgen van de overgang lijken nog steeds een taboe. Daar waar we overal in en aan ons lichaam onderhoud plegen, is dit nog immer een onderbelicht aspect.
 • pretecho
  'De pretecho geeft een veilig gevoel'
  Petra Joling (33): ‘Toen ik zwanger was van onze oudste dochter kreeg ik, net zoals iedere zwangere, een 20-wekenecho bij Inge van Babyview Oosterwolde, een sfeervolle praktijk waar we ons gelijk welkom voelden. Mijn partner was mee naar de echo en we vonden het allebei prachtig om onze dochter voor de allereerste keer te zien. Het was bijna onwerkelijk dat de baby op beeld in mijn buik zat!
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl