fbpx
Stress en vermoeidheid
Nieuw binnen
 • StressNu alles weer wordt zoals het was…
  Nu alles weer wordt zoals het was…
  Stress… Wie heeft er geen last van? Het leven is druk en vol en altijd onderhevig aan verandering.
 • veerkracht
  Hoe vergroot je je veerkracht in uitdagende tijden?
  Elk leven kent uitdagingen. We maken allemaal perioden van stress en tegenslag mee. Een verlies, een ongeluk, een verandering: het zijn allemaal ingrijpende gebeurtenissen die van ons een zeker aanpassingsvermogen verlangen.
 • niet-perfect-is-ook-goed
  Niet perfect is ook goed
  Het nieuwe jaar is aangebroken en jij staat alweer klaar met je lijstje vol goede voornemens. Je takenlijst overstroomt met dingen die er moeten gebeuren, maar jij doet er nog een schepje bovenop. Hoewel streven naar zelfverbetering natuurlijk goed is, kan het wijs zijn om de goede voornemens dit jaar over te slaan en milder tegenover jezelf te zijn.
 • thuiswerkstress
  Thuiswerkstress? Ontdek de mogelijkheden van reflexzonetherapie
  Thuiswerken: sommige mensen vinden het heerlijk, terwijl anderen er maar niet aan kunnen wennen. Het valt niet mee om thuis het overzicht te bewaren, dezelfde structuur aan te houden en productief te wezen. Je zit misschien geïsoleerd thuis en mist het persoonlijke contact met collega’s, of wordt thuis juist omringd door allerlei afleidingen.
 • vakantiestress
  Vakantiestress: hoe je weer kunt genieten van vakantie
  Vakantie hoort ontspannend te zijn, maar de werkelijkheid is weleens anders. Als je denkt aan alles wat je nog moet regelen voor je vakantie, breekt het zweet je van alle kanten uit. In plaats van voorpret ervaar je vooral vakantiestress.
 • e-coaching
  E-coaching geeft meer inzicht en overzicht
  Grote kans dat je jezelf nogal bent tegengekomen de afgelopen tijd. Veel dingen gaan anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Voor een sociaal persoon die er graag op uit gaat, was het vast een uitdaging om jezelf binnenshuis te vermaken, terwijl een introvert zich juist gevangen voelde door alle mensen thuis om zich heen.
 • werkstress
  Hoge werkstress? Reflexzonetherapie brengt je in balans
  In deze hectische tijden staan veel bedrijven op het randje van de ondergang. Nu baanzekerheid geen garantie is, gaan veel mensen dan ook gebukt onder meer stress. Er staat meer druk op werkgever én werknemer om te presteren en targets te halen.
 • slaapproblemen
  Minder slaapproblemen door deze ontspanningstips!
  Zodra je het licht uitdoet en door stilte omgeven in bed ligt, draait je hoofd vaak overuren. Je neemt de dag nog eens door en wordt overspoeld door alles wat verkeerd ging, of je maakt je alvast zorgen om morgen. In je hoofd speelt zich een film af van alle blunders, frustraties en teleurstellingen.
 • vermoeidheid
  Aanhoudende vermoeidheid en hoofdpijn? Laat het er niet bij zitten!
  Herken je dat? Je staat op met een zeurderige hoofdpijn en een vermoeid, protesterend lijf. Met veel moeite weet je jezelf uit bed te slepen. Op het werk aangekomen, word je gelijk overspoeld door vragen van je collega’s en kom je terecht in de dagelijkse sleur.
 • denken
  Weet jij het verschil tussen denken en voelen?
  Kun jij het onderscheid maken tussen denken en voelen? Tegenwoordig leren we steeds meer om vanuit ons hoofd te leven en de rest van het lichaam te negeren. We gaan laat naar bed, ook al zijn we moe, gaan alsmaar door terwijl onze spieren schreeuwen om ontspanning, of stoppen onszelf vol met de verkeerde voeding.
 • stress
  Blijf stress de baas in onzekere tijden
  Onzekere tijden schudden je wakker. Een crisis, bijvoorbeeld. Misschien werk je nu wel thuis en speelt jouw hele wereld zich momenteel af in je woonkamer.
Toon meer >
Toon minder >
Meest gelezen
Toon meer >
Toon minder >