Sport
Nieuw binnen
 • personal-trainingDe 3 voordelen van personal training
  De 3 voordelen van personal training
  Personal training klinkt misschien vooral relevant voor mensen in revalidatie, of met overgewicht. Maar een personal trainer kan iedereen die een fitter leven wil leiden een voordeel opleveren!
 • fitter-worden
  4 tips om fitter te worden
  Wil je graag een gezonde leefstijl omarmen, maar vind je het moeilijk om dit vol te houden, of weet je niet waar je moet beginnen? Logisch, iedereen wil zich fit voelen en lekker in hun vel zitten.
 • Fitnessapparatuur-voor-thuis
  Fitnessapparatuur voor thuis kopen? Tips!
  Vind je het leuk om te sporten, maar heb je geen zin of tijd om telkens naar de sportschool te gaan? Dan kan het een idee zijn om je sportsessies gewoon thuis uit te voeren. Om dit optimaal te doen, kan het verstandig zijn om gebruik te maken van de juiste fitnessapparatuur.
 • gezonder-leven
  Start nú alvast met gezonder leven
  December is een maand die bekendstaat om gezelligheid en lekker eten. Dat begint al met de pepernoten, marsepein en banketletters en eindigt met oliebollen en champagne. Geen wonder dat veel vrouwen in januari massaal beginnen met lijnen en sporten.
 • krachttraining
  Zo maak jij jouw krachttraining zo effectief mogelijk!
  Sportscholen worden drukker bezocht dan ooit. Waar vroeger de gym alleen voor de echte bodybuilders was, doet tegenwoordig bijna iedereen (zo nu en dan) wel eens aan krachttraining. Ook de thuisgym wordt steeds populairder.
 • fitnessruimte-schuur
  Zo tover je een schuur om tot fitnessruimte
  Een fitnessruimte aan huis hebben is een droom voor veel mensen. Het biedt gemak, privacy en flexibiliteit om op elk gewenst moment te sporten. Maar niet iedereen heeft de luxe van een extra kamer in huis om als fitnessruimte in te richten.
 • pilates
  'Door pilates heb ik weer plezier in beweging'
  Dat beweging goed is voor jezelf en je lichaam hebben velen onder ons al in hun oren geknoopt. Maar toch is het soms lastig om de juiste sportvariant te vinden. Al helemaal wanneer je na het opgeven van je geliefde sport weer opnieuw op zoek moet. Pauline (46) weet hier alles van.
 • yoga
  Beginnen met yoga doe je zo!
  Al een tijdje loop je rond met het idee om te beginnen met yoga. Maar op één of andere manier weerhouden je gedachtes jou ervan om echt te starten. Het voelt toch als iets zweverigs.
 • blessure
  Operatie of niet?
  Met een blessure of aandoening ken je de vier muren van de huisarts waarschijnlijk als je eigen woonkamer. Je huisarts stelt een operatie voor, maar eigenlijk voel je je daar helemaal niet zo prettig bij.
 • blessure
  Blessure? Dit doe je eraan
  Zwaar werk, sporten en ongetrainde “gekke” bewegingen uitvoeren: ons lichaam kan er wat van. Beweging werkt als volgt: onze spieren zitten vast aan banden en pezen. Banden zorgen ervoor dat alles op zijn plaats blijft en pezen geven de beweging door aan de botten.
 • training
  Fit worden, fysiek én mentaal
  Is een personal trainer alleen geschikt voor topsporters?
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • zwemmen
  Leer moeiteloos en efficiënt zwemmen
  Ben jij al bekend met de Shaw Methode? Of je nu een beginnend zwemmer bent of iemand die een nieuwe slag wil leren, de Shaw Methode is geschikt voor iedereen.
 • fitnessruimte-schuur
  Zo tover je een schuur om tot fitnessruimte
  Een fitnessruimte aan huis hebben is een droom voor veel mensen. Het biedt gemak, privacy en flexibiliteit om op elk gewenst moment te sporten. Maar niet iedereen heeft de luxe van een extra kamer in huis om als fitnessruimte in te richten.
 • Training-voor-revalidatie
  Van trainen en revalideren tot uitgaan!
  Er wordt druk geklust in het fitnesscentrum dat zo onderhand een totale metamorfose lijkt te hebben ondergaan. ‘Dat is allemaal onderdeel van onze visie om ons binnen vijf jaar te onderscheiden van andere fitnesscentra’, glundert eigenaar Hans Eekhof niet zonder trots. ‘In de toekomst willen we ons niet meer profileren als een sportschool, maar als een sportclub.
 • fit-worden
  In 20 minuten fit worden in het voorjaar!
  Komt één van deze uitdagingen jou bekend voor? 1. Eind december heb jij je voorgenomen om jezelf een fitte leefstijl aan te meten. Maar nu het voorjaar al aangebroken is, is er nog steeds niets van het fit worden. De oorzaak: jij rent jezelf elke dag een slag in de rondte: naar je werk, de school van je kinderen, je vriendinnen en de supermarkt.
 • boksen
  Boksen zonder elkaar te slaan
  Met boksen train je je hele lichaam. Een prima work-out dus. Maar klappen incasseren, daar zit niet iedereen op te wachten.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl