kapsel

Deze winter een nieuw kapsel

De winter is nog maar net begonnen. Trotseer het gure, grauwe weer en ga voor een mooi, fris nieuw kapsel. Spiek mee met de laatste trends op haargebied en wees zelf het lichtpuntje op deze donkere dagen!

Voor ieder wat wils

Het nieuwe winterseizoen vráágt om een nieuw kapsel. Deze winter mag je haar de lucht in! Maak een (grote) knot boven op je hoofd. Hierbij laat je een paar plukjes nonchalant loshangen. Geen probleem als jij niet zo handig bent met haar. Hoe gemakkelijker en nonchalanter je kapsel eruit ziet, hoe beter!

Sprookjesachtig kapsel

Ben jij gezegend met lange lokken? Ga dan voor het sprookjesachtige elfenkapsel. Stijl eventueel je haar zodat het sluik valt, en steek het achter je oren. Extra betoverend als je er fonkelende oorbellen bij draagt! Je verandert in een vamp met je lange haar half opgestoken. Toupeer je bovenste lokken, kam ze vervolgens naar achteren en zet ze met wat speldjes vast. Wow!

Pixie Cut

Ga jij voor een stoer en fris kort koppie? Laat jezelf dan een klassieke ‘pixie cut’ aanmeten, met langere plukken. Helemaal adembenemend is de ‘platinum pixie’: bij de wortels een donkere tint, langzaam uitlopend naar asblond.

Tips voor thuis

Een nieuw kleurtje in je haar is altijd een goed idee! Waar ga jij voor? Roze, blauw, mintgroen, warm goudblond, rood, chocoladebruin of koel blond? Met de Colorblaster verf voor thuis van Indola heb jij binnen een handomdraai prachtig gekleurde lokken. Vind je verven spannend, kun je moeilijk kiezen of ben je simpelweg al snel uitgekeken op je kleur? De verf blijft er tot 10 wasbeurten inzitten. Kun je daarna mooi weer een ander kleurtje proberen!

What’s hot & not

Je maakt je outfit af met kettingen, oorbellen, ringen en armbanden. Maar je haar verdient ook een sieraad. Steel de show met een fonkelende haarpin of meerdere mooie speldjes. Ook hot zijn de ‘scrunchies’: van die grote, stoffen elastieken in allerlei kleuren en prints, rechtstreeks uit de nineties. Héél cool met een hoge paardenstaart of knot. Het is daarentegen wel tijd om (definitief!) afscheid te nemen van elastiekjes met metalen tussenstokjes; deze beschadigen je haar.

Een nieuw kleurtje in je haar is altijd een goed idee

Wist je dat…

…je de statische haren die je in de winter krijgt, niet hoeft te accepteren? Haarspecialist Maud: ‘Verdeel wat anti-statisch serum van Indola in je haren. Niet alleen worden je je haren direct weer glad, ook krijgen ze een prachtige glans.’

Elke week een ander kapsel!

Tevreden klant Vonne: ‘Al vanaf het prille begin kom ik bij Maud. En dat is natuurlijk niet voor niets, want ik vind dat ze het heel goed doet! Ze staat altijd voor me klaar om goed advies te geven omtrent mijn haar en kapsel. En dat komt goed van pas, want naar eigen zeggen ben ik echt een kluns als het om het in model brengen van mijn haar gaat! Ik vind het belangrijk om goed voor mezelf te zorgen. Als mijn make-up en haar mooi zitten, dan voel ik me van binnen ook goed. Daarom kom ik elke week bij Maud om mijn haar in de watten te liggen. Soms even bijknippen of bijkleuren, soms echt een heel ander model.

Nieuw kleurtje

Wat ik in het nieuwe jaar van plan ben op haargebied? Ik zeg niet dat ik voor blauw of roze ga hoor, maar ik sta wél open voor weer eens een nieuw kleurtje. Maar voor nu geniet ik vooral mijn mooie opgestoken kapsel.

Even voorstellen… Maud!

Maud vertelt: ‘Op mijn twintigste opende ik mijn kapperszaak. Helemaal zelfstandig. Reuze spannend, maar ik heb hier nog geen één moment spijt van gehad. Elke dag doe ik samen met mijn team van gezellige en deskundige collega’s wat ik het liefste doe: mensen helpen aan een prachtig kapsel. In mijn werk combineer ik het klassieke kappersvakmanschap met de nieuwste technieken en trends van het seizoen. Of je nou je kapsel even wilt laten bijknippen, of helemaal toe bent aan een nieuwe look: mijn team en ik helpen je graag!’

Datum: 09 januari 2019