festivalkapsel

Het leukste festivalkapsel voor eigen tuin

Dat de festivals deze zomer officieel zijn afgelast, betekent niet dat je niet zelf een festival kunt houden in je eigen tuin en met je eigen gezin. Want zomer wordt het nog steeds en juist dit jaar hebben we meer dan ooit behoefte aan die zon en warmte. Met onderstaande tips creëer jij het mooiste festivalkapsel en steel je de show op jouw balkon!

Vermijd de schaar

De kappers zijn lang dicht geweest, en mogelijk lukt het je niet op tijd een afspraak bij de kapsalon in te plannen. In dat geval ben je toch echt op jezelf aangewezen. Toch hoeft het helemaal niet veel moeite te kosten om jezelf een trendy festivalkapsel aan te meten. Maar wat je ook doet: zet er geen schaar in. Zonde als het niet uitpakt hoe je het bedacht had. En bovendien: hoe langer het haar, hoe meer festivalstijlen je uit kunt uitproberen.

Hoofddeksels

Wat we dit jaar eigenlijk op veel festivals hadden verwacht, zijn hoofddeksels. Petjes, hoedjes of een zonneklep, ze zijn er in alle soorten of maten. Kijk dus eens goed achterin je kledingkast, garderobekast of la met sportkleding. Je kunt gaan voor sportief met een petje, chique met een hoed of gewoon lekker zomers met de zonneklep. Voor welke look ga jij?

Lekker laten hangen

Lekker laten hangen, maar dan wel lekker wild. Gooi je hoofd naar voren, gebruik de HAIR.RESORT van KEVIN.MURPHY, en kneden maar. Probeer je haar eens een paar dagen niet te wassen en gebruik DOO.OVER van KEVIN.MURPHY om extra textuur aan te brengen. Heb je nog ringetjes liggen? Draai deze dan door je lokken en maak hier en daar een vlechtje. Nu hoef je alleen maar een leuke outfit aan te trekken, festivaldeuntjes op te zetten, en je bent klaar voor het festivalseizoen in eigen tuin.

Met deze leuke festivalkapsels waan jij je op een echt festival, maar dan in eigen tuin.

Glitters

Onder het mom ‘oud maar goud’ kun je ook kiezen voor de midden scheiding. Nog leuker als je er dan aan beide kanten een knotje maakt. Te saai? Rommel dan eens door de knutseldoos van je kinderen. Misschien dat je ergens nog wat glitters kunt vinden. Strooi die vervolgens in je scheiding, en plak er een paar op je gezicht. Gewoon een beetje lippenbalsem op je wangen en de glitters blijven de hele dag zitten.

De haarband

Wil jij iets minder extravagant uitpakken? Dan is een haarband misschien wel iets voor jou. Ze zijn er in verschillende prints en kleuren waardoor je dus zelf kunt bepalen hoe kleurrijk jij wilt gaan. Snel, moeiteloos, en ontzettend handig als je niet zo goed bent met haar. Geen haarband in huis? Dan kun je ook kiezen voor een leuke klem of wikkel een shawl door je haar.

Vlechten

Vlechten, vlechten en nog eens vlechten. Invlechten, een lange vlecht, twee kleine vlechtjes, het kan allemaal. Daag jezelf uit een kies eens voor een vlecht die je nog nooit eerder hebt geprobeerd. Een vissengraatvlecht bijvoorbeeld. Maak het af met een leuk kleurtje. Zo bestaan er een hele hoop producten die haar tijdelijk van een kleurtje voorzien. Pastel roze bijvoorbeeld! Maar je kunt haar voor de gelegenheid natuurlijk ook gewoon verven. Zorg dan wel dat je gaat voor een kleur samengesteld door de kapper. Dan ben je verzekerd van het beste resultaat.

Hulp nodig?

Wil jij eens een mooi kleurtje in je haar proberen, een fris kapsel laten aanmeten of je laten informeren over haarproducten? Maar dan een afspraak bij Allure Hair & Beauty. Het team staat elke dag voor je klaar om jou tot in de puntjes te verzorgen. En wil je eens je huid in de watten leggen? Ook voor schoonheidsbehandelingen ben je bij ons van harte welkom!

Datum: 02 juni 2020