haartrends

Fris het najaar in met deze haartrends!

De zomerse coupe is weer verleden tijd. Met het najaar om de hoek hebben jouw highlights, lange haren of andere zonnige kapsels hun magie gehad. Elk seizoen brengt weer nieuwe haartrends met zich mee en ook dit najaar is er van alles mogelijk voor je haar. De volgende kapsels kun je uitproberen!

Schaar erin

Zodra jij je lange lokken wel zat bent en graag iets fris wilt uitproberen, is deze trend iets voor jou. Het is weer helemaal in om de schaar in je haren te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een 90’s bob. De middenscheiding in combinatie met strakke, steile haren oogt netjes en neemt weinig tijd in beslag in de ochtend. Maar uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden voor korte kapsels. Vraag eens om advies bij een professional! Dat is altijd fijn, vooral als je niet zeker bent welke van de haartrends bij jou past.

Styling

Overigens hoef je voor een nieuwe look niet per se de schaar erin te zetten. De glimmende paardenstaart domineert steeds vaker op catwalks, maar nu ook bij de haartrends voor het najaar. Deze manier van styling zorgt voor een gelikte en elegante uitstraling. Bovendien is het gemakkelijk toe te passen. Pak een elastiekje, strijk je haren strak naar achteren en spray wat haarlak voor de glim.

Natuurlijke texturen

Een andere opvallende trend voor dit najaar is het omarmen van je natuurlijke textuur. Wanneer jij gezegend bent met een bos krullen, hoef je het niet te stijlen. Of als je van nature een kleine slag hebt, zijn er zoveel mogelijkheden om het naar een hoger niveau te tillen. Met de juiste producten laat je je haren weer stralen. Of geef net dat extraatje door een leuk accessoires te dragen. Misschien een haarclip met een print? Of kleurrijke haarspeldjes? Aan jou de keus!

De punklook is een duidelijke terugkomende trend voor dit najaar

Come back punk

Wellicht heb je het al voorbij zien komen op Instagram bij bepaalde beroemdheden: de punklook. Gedurfd, maar een duidelijke terugkomende trend voor dit najaar. Punk staat bekend om de flink opgeschoren kapsels. Wanneer je echt voor iets geks wilt gaan, is dit een mogelijkheid. Maar als dit nog een te grote stap is, kun je ook voor ruige laagjes kiezen. Dit zorgt ook al voor een speels en spannend effect.

Bon Soigné

Ben jij klaar om je haren onder de loep te laten nemen? Bij Bon Soigné helpen we je graag verder. Of je nu geïnspireerd bent door de najaarstrends of als je iets anders in gedachten had voor je haar: onze specialisten staan voor je klaar. Zij kunnen je ook van advies voorzien. Op die manier weet je zeker dat je met een tevreden gevoel en prachtige haren de salon uitloopt. Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of maak een afspraak.

Datum: 26 november 2022