haar

Zo gaat je haar als splinter door de winter!

Begin jij al de winterkriebels te krijgen? De dikke, wollen truien mogen weer uit de kast getrokken worden en de heerlijke, warme avonden met chocolademelk op de bank zijn weer aangebroken. Dat betekent ook dat je zomerkapsel weer verleden tijd is en ingeruild kan worden met een warme kleur en een nieuwe stijl! Maar misschien ben jij nog niet helemaal up-to-date wat de trends zijn van dit winterseizoen. Geen zorgen, want wij zetten de trends voor je op een rijtje. Welke kleur klinkt voor jou beter: inktzwart of kopertint?

Koele kleur

Heb jij je lichte kleur blond nog van de zomer en wil je het inruilen voor een warmere kleur? Dan is greige blond de perfecte optie voor jou. Het is geen extreme warme kleur, maar wel een mooie koele tint. Op die manier hoef je niet volledig afscheid te nemen van je blonde lokken. Je geeft er simpelweg een nieuwe en verfrissende draai aan. Een mooie optie voor de blondines onder ons.

De lob

De klassieke bob kennen we allemaal, maar er is tegenwoordig een nieuwe hit ontstaan, namelijk: de lob. Bij dit kapsel vallen je haren boven je schouders. Een boblijn is natuurlijk een vrij gewaagde keuze. Met de lob zit je mooi tussen het gewaagde en veilige in! Het is eigenlijk een langere variant van de boblijn. Met de lob heb je nog verschillende keuzes die je kunt maken. Wellicht vind jij het tijd om gek te doen deze winter met een warrige boblijn, door slagen en volume te creëren. Of je houdt het classy door je lokken kaarsrecht te stijlen. Allerlei aparte manieren, maar allemaal staan ze even leuk.

Kopertinten

Wat misschien wel je interieurstijl is, kan het ook voor je haarkleur je nieuwe favoriet worden. De kopertinten zijn namelijk deze winter weer helemaal in. Koper is inmiddels een tijdloze klassieker geworden. Het blijft elk jaar weer stand houden tussen de trends. Met deze warme kleur creëer je een geheel nieuwe look. Je blauwe, groene of lichtbruine ogen zullen er helemaal uitspringen met deze kleur. Geen twijfel meer mogelijk toch?

Ben jij al up-to-date van de nieuwste haartrends?

Gordijnen voor je ogen

Een sierlijk gordijntje voor je ogen, dat krijg je met de zogeheten curtain bangs. Je lokken vallen soepel rond je gezicht en je krijgt een jongere uitstraling. Bovendien hoef je geef afscheid te nemen van je lange haar. Begrijpelijk als je daar moeite mee hebt. Het enige wat je moet opgeven zijn je voorste lokken. Durf jij de schaar in je voorste haren te zetten? Gelukkig krijg je er een sierlijke uitstraling voor terug.

Donker, donkerder, donkerst

Sommigen hebben geluk met prachtige zwarte lokken, maar kappers kunnen er ook voor zorgen dat je deze krachtige look krijgt. En daarmee bedoelen we de indrukwekkende kleur inktzwart. De diepzwarte haarkleur is deze maanden een echte favoriet. Het is daarnaast een ideale manier om je grijze haartjes te verbloemen. Dat kan nooit kwaad toch? Als je van jezelf een vrij bleke huidskleur hebt, is het belangrijk er twee keer over na te denken. De kleur is vrij overheersend, dus dat laat je bleke kleur meer naar voren komen.

Kort, maar krachtig

We blijven hangen in de jaren 80 haarstijl. Het is misschien wat koud voor je nek, maar de korte kapsels zijn weer helemaal in. Gelukkig heb je altijd nog een sjaal voor de kou, want je laat geen trend hierdoor mislopen. Een kort kapsel biedt je uiterlijk wat meer pit. Ideaal om een futloze uitstraling te laten verdwijnen.

Allure Hair & Beauty

Heb jij een keus kunnen maken tussen een kleur, stijl of wellicht allebei? Het team van Allure Hair & Beauty staat voor je klaar! Al onze specialisten worden regelmatig getraind om bij te blijven van de nieuwste trends. We schenken aandacht aan jouw wensen en overleggen samen over de mogelijkheden. Met het maken van een keus adviseren we je overigens graag verder. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvend gesprek.

Datum: 08 augustus 2017