haartrends

Haartrends: van unicorn roze tot aan chocoladebruin

Yes, de tijd van een fijn zonnetje en lekker borrelen op het terras is weer aangebroken! Het voorjaar vráágt gewoon om een metamorfose. Waar ga jij voor: je haar opfrissen met mooie honingblonde en karamelkleurige baby highlights, of wellicht de schaar erin voor een elegant pixiekapsel? Of besluit je je langgekoesterde wens in vervulling te gaan, en jezelf een volle bos prinsessenhaar aan te meten? Het kan allemaal: jouw haar, jouw keuze!

Haartrends lente & zomer

Lees eerst eens mee met de nieuwste trends voor de lente en de zomer. Deze haartrends kun je interpreteren en helemaal op jezelf afstemmen. Maar daarvoor moet je ze wél kennen!

Deze haarkleuren zijn in!

De haarkleurtrends voor lente en zomer laten vooral warme tinten zien. Denk aan karamelblond, donkerrood, honingblond, kastanjebruin en zelfs chocoladebruin. Daarnaast zijn dromerige en fabelachtige pastels een echte eye-catchers op het gebied van de onnatuurlijke haarkleuren. Met name roze doet het goed: zo creëer je dat echte ‘unicorn-gevoel’!

Superkort

Wie durft? De androgyne korte kapsels zijn in het eerste semester van 2019 weer helemaal terug! Zowel het pittige korte, maar tegelijkertijd elegante pixiekapsel wordt veel gezien, als de iconische gemillimeterde buzz-cut. Beide gekleurd in verschillende pasteltinten. Verder hebben we de beroemde lange bob achter ons gelaten en we zien momenteel zelfs korte kapsels waarin de nek zichtbaar is. De kapsels zelf worden wat ronder en krijgen meer volume. Verder dragen we korte kapsels bij voorkeur met een pony. En zie je het niet zitten om al jouw lange lokken af te knippen, maar wil je toch een helemaal nieuwe look, kies er dan voor om alleen jouw pony kort te knippen.

Wat zijn de haartrends van dit moment?

Wearable wetlook

Een ‘wetlook’-kapsel is een trend die we steeds zien terugkomen op de catwalk, maar komend voorjaar zal het meer subtiel en praktisch aanwezig zijn. Bijvoorbeeld in combinatie met een lage zijscheiding. Door alleen de basis van je haren aan te zetten, creëer je een glanzende, volumineuze en sexy look. Door de kamsporen in het haar te laten zitten, ontstaat er een stoere touch.

Weet je niet wat bij jou past?

Ben jij toe aan iets nieuws, maar weet je niet precies wat goed bij jou past? Onze haarspecialisten weten welke kleuren en modellen goed bij jouw gezichtsvorm en huidskleur passen. Zij beschikken over de juiste kennis en deskundigheid op het gebied van haartrends, haarverzorging en haarstyling en kunnen jou dus een goed advies geven. Samen komen jullie tot het kapsel dat helemaal ‘jij’ is! En vind jij het spannend om naar de kapper te gaan, omdat je bang bent dat er teveel van je lokken wordt afgeknipt? Geen zorgen: bij ons betekent een aanwijzing als ‘alleen de puntjes eraf’ ook écht ‘alleen de puntjes eraf’!

Tip voor thuis!

Met het Nederlandse weer heb je er vast weleens last van: pluizig haar. Bespaar jezelf tijdrovende rituelen met en ga voor de producten van TRINITY haircare. Met de argan olie van TRINITY haircare worden de meest weerbarstige lokken omgetoverd in een gladde en pluisvrije haardos. De ingrediënten in dit verzorgingsproduct maken je lokken weer sterk en gezond (geen overbodige luxe in de koude maanden) en het product is geschikt voor élk haartype (dus ook voor gekleurd en heel fijn haar). Zorg thuis goed voor je lokken, zodat ze elk seizoen aankunnen!

Voor jou!

Wil jij je lokken in de watten leggen? Wij, de specialisten van Xpressive Kappers, verzorgen jouw haar tot in de puntjes. Of je nou gaat voor een nieuw kleurtje, een fris, nieuw model in je haar of een speciale haarverzorgingsbehandeling: je gaat met een prachtig nieuw kapsel weer naar buiten! Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor visagie, een make-over of een bruidsarrangement. Kom gerust eens langs voor een intakegesprek! Wij informeren je graag over onze behandelingen en producten. Je bent van harte welkom in onze sfeervolle salon.

Datum: 01 april 2019