haarverftechnieken

Welke haarverftechnieken zien we dit jaar terug?

Veel vrouwen vinden het leuk om elk seizoen een nieuwe garderobe, tas of schoenen aan te schaffen. Maar die haarkleur en dat mooie nieuwe kapsel blijft soms een beetje achter. Wil je een coupe die matcht met de stijl waarin je jezelf kleedt? Ga dan langs de kapper voor een mooie nieuwe kleur. Je ziet er niet alleen beter uit, je voelt je ook zo.

Koperkleuren

Hou jij van die warme, koperachtige kleuren? Dan ben je zeker blij met de haartrends van dit jaar. Met de koperachtige kleuren zijn er eindeloos veel variaties mogelijk, omdat koper ook veel kleurschakeringen bevat. Je kunt de richting opgaan van de gouden kleur in de kopertint, het warme rode of iets ertussenin. Vraag aan de kapper wat past bij jouw stijl en ondertoon van je gezicht. Een ding is zeker: het staat je vast geweldig!

Frosting

Een nieuwe trend die voortkomt uit de highlights en balayage trend is “frosting”. Het lijkt een beetje op balayage, maar werkt toch iets anders. Er worden een aantal plukjes selectief gekozen en gekleurd in een warme blonde kleur. De techniek zorgt ervoor dat het mooi overloopt met je eigen haarkleur. Dus ook als je donker bent, kun je deze techniek goed hebben. Je krijgt niet te maken met harde overgangen of lelijke uitgroei.

Je ziet er niet alleen beter uit: je voelt je ook zo!

Low-maintenance platinum

In 2020 en 2021 kwam de kleur platinablond helemaal in. Alleen die uitgroei is soms heel hard en vervelend. Met low-maintenance platinum heb je dit gelukkig niet. De platinum kleur wordt zo geplaatst dat het een mooi geheel vormt met je eigen haarkleur. Je hoeft dus niet om de 3 weken naar de kapper te rennen om het te laten bijwerken. Deze trend zagen we als eerste bij de sterren in Hollywood en is nu eindelijk hier in Nederland.

Bon Soigné

Voor welke kleur je ook kiest, ga niet zelf aan de slag met verf uit een pakje van de lokale drogist, zeker niet als je geen ervaring hebt met het verven van je haar. Voor je het weet kies je de verkeerde kleur of breng je de verf verkeerd aan, en voor je het weet zit je letterlijk en figuurlijk met de handen in het haar. Laat het verven over aan een specialist! Bij Bon Soigné hebben ze de juiste tools en kennis en weten als geen ander wat het beste is voor jou en je haar. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Datum: 05 september 2022