haar

Happy nieuw haar!

Hoe ga je beter het nieuwe jaar in, dan met een frisse coupe? Hoewel tegenwoordig eigenlijk alles kan wat je haar betreft, zijn er ook in 2020 weer een aantal uitgesproken én subtiele trends waarmee jij de show zult stelen. Lees je mee?

De schaar erin

Ja echt, de schaar mag in jouw zorgvuldig gegroeide lokken. Een korte bob is het namelijk helemaal. Scherp afgeknipt tot net boven je kin en rommelig gestyled met een losse slag erin, heb jij iedere dag een ‘sophisticated’ en vrouwelijk kapsel. Nóg korter mag ook, want een buzzcut, oftewel gemillimeterd haar, is trendy voor wie durft!

Wafelijzer

En dan niet voor zo’n lekkere zoete snack, maar om je haar mee te stijlen. Net als chokers, sneakers met plateauzolen en crop tops, maakt ook deze stijl uit de jaren ’90 een comeback. Pak die wafeltang er dus maar weer bij, want komend jaar wil je niet achterblijven als het om deze trend gaat!

Lang en sluik

Als je lang haar hebt, ben je misschien gewend om iedere dag de strijd aan te gaan met je sluike manen. Volgend jaar kun je daarmee stoppen! Lang haar draag je in een middenscheiding stijl langs je gezicht. Het model was ontzettend populair in de jaren ’60 en laat dit nu net de mode zijn die volgend jaar een opleving zal krijgen. Deze stijl bespaart jou een hoop tijd én frustratie.

Beter het nieuwe jaar in, met een frisse coupe

Accessoires

Met een nieuwe coupe is de kans natuurlijk klein dat het je overkomt, maar ook wanneer je een ‘bad hair day’ hebt, kun je goed voor de dag komen. Je kunt namelijk ook het komende jaar helemaal los met accessoires. Met name strikken in je haar worden erg populair. Een grote strik om een lage paardenstaart is ideaal om de haren uit je gezicht te halen én ontzettend chique. Je kunt gaan voor klassiek zwart fluweel of er een speelse ‘touch’ aan geven door eens de spelen met kleuren of patronen. Eigenlijk kan alles, als je maar groots durft te denken! Verder zijn ook haarbanden, haarspelden en vlechten nog altijd ontzettend populair.

Feestdagenhaar

Voordat we vol positiviteit en met een lijst aan goede voornemens aan het nieuwe jaar beginnen, hebben we uiteraard eerst de feestdagen nog. Een maand lang dompel jij jezelf onder in gezellige feestjes, het lekkerste eten en jouw mooiste looks. En daar hoort natuurlijk ook een feestelijk kapsel bij. Wat dacht je van een mooi ‘wetlook’-kapsel. Kam je haren over je hoofd naar achter en gebruik een goede fixerende spray en wat gel bij de aanzet van je haar. De perfecte sexy én stoere look voor aan het kerstdiner. Ook een lage paardenstaart of een sierlijke roll-up zijn mooie kapsels om je look op een simpele maar effectieve manier af te maken!

Bon Soigne

Bij Bon Soigne kun je terecht voor verschillende massages, waaronder sportmassages. Daarnaast vind je er een kapsalon, nagelstudio, pedicure en schoonheidssalon. Een echte ‘one-stop’ op het gebied van beauty, dus! De vakvrouwen van Bon Soigné volgen regelmatig trainingen om je de beste behandelingen en adviezen te kunnen geven. Met behulp van luxueuze, hoogwaardige en natuurlijke producten in combinatie met persoonlijke aandacht, zorgt het team van Bon Soigné voor het beste resultaat en het totale ‘well-being’ gevoel.

Datum: 20 november 2019