korte-kapsel

Jouw korte kapsel kan áltijd!

Het korte kapsel is dé trend voor komende zomer. Heerlijk, want zo houd je die lange, warme haren uit je nek! Want dat is wat we verstaan onder kort haar: kapsels tot op de kin of kaaklijn. Veel vrouwen denken dat kort haar saai is omdat je er weinig mee kunt. Ten onrechte! Er zijn ontzettend veel verschillende stijlen kort haar, en je kunt je kapsel op verschillende manieren dragen.

Kort kapsel: stoer en chic

Een bekend en superkort kapsel is de pixiecut. Kies bij dit kapsel voor wat langer bovenop en kort in de nek, dan heb je iets meer haar om mee te werken. Heb je een normale dag, en draag je je haar wat meer casual? Style het haar dan wat rommeliger bovenop, voor een stoere ‘out of bedlook’. Ga je juist naar een chique gelegenheid? Maak het haar superstijl, en draag het in een zijscheiding achter je oor. Simpel, en héél stijlvol!

Asymmetrisch futuristisch

Wil jij je korte kapsel een vernieuwende look geven? Ga voor futuristisch: kies voor een asymmetrisch kapsel met strakke hoeken en lijnen. Kies daarbij voor een spannende kleur als zilvergrijs, en je steelt de show. Dit kapsel is bijzonder geschikt als jij even echt op wil vallen met een uniek uiterlijk.

Het korte kapsel is hot!

Alle kanten bob

Knip een frisse, korte bob en je kunt er alle kanten mee op! Omdat je met een boblijn nog enige lengte in het haar hebt, zijn de stylingsmogelijkheden bijna eindeloos. Met een krultang maak je lichte golven in het haar voor een romantisch kapsel, voor een zwoele zomeravond. Of spray een beetje zoutspray in de lengtes voor een nonchalante beach look zonder daadwerkelijk je haar te beschadigen door zon, zee en strand. Of kies voor zijdezachte en kaarsrechte lokken voor een serieuzere gelegenheid.

Styling is belangrijk

Dat kort haar simpel zou zijn, is dus een misvatting. Sterker nog, met een kort kapsel is een goede styling nog belangrijker, omdat het zonder styling sneller ‘gek’ kan vallen dan lang haar. Maar bij het in model brengen van het haar kunnen er nog wel wat valkuilen op de loer liggen. Zo denken veel vrouwen dat bij het in model föhnen het haar kurkdroog moet worden. Maar dat is niet nodig! Bovendien is teveel hitte juist schadelijk voor het haar. Droog je haar met de föhn halfdroog. Breng jouw favoriete stylingsproduct in het haar aan, en breng verder in model. Laat het haar vervolgens verder aan de lucht drogen, en je haar heeft volume en droogt niet uit!

Tip voor thuis!

Veel vrouwen gebruiken gel om het haar in model te houden. Voor een langdurig effect wordt er veel gel gebruikt, maar dit geeft het haar veel glans en maakt het keihard. Wil jij nu veel versteviging zonder veel product te hoeven gebruiken? Probeer dan eens een paste. De Wind It Up fiber paste van TRINITY geeft het haar langdurig houdbare versteviging zonder het haar te verzwaren of hard te maken. Bovendien blijft het haar de hele dag kneedbaar en kun je dus je coupe desgewenst aanpassen!

Je lokken verwennen

Wil jij je lokken in de watten leggen? Wij, de specialisten van Xpressive Kappers, verzorgen jouw haar tot in de puntjes. Of je nou gaat voor een nieuw kleurtje, een fris, nieuw model in je haar of een speciale haarverzorgingsbehandeling: je gaat met een prachtig nieuw kapsel weer naar buiten! Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor visagie, een make-over of een bruidsarrangement. Kom gerust eens langs voor een intakegesprek in onze kapsalon in Drachten! Wij informeren je graag over onze behandelingen en producten. Je bent van harte welkom in onze sfeervolle salon.

Datum: 24 juni 2019