natuurlijke-haarverf

Kies voor een natuurlijke haarverf!

Het begint weer te kriebelen: de drang om je haar te verven. Deze kleur die je nu hebt begint namelijk te vervelen en op het internet is zoveel inspiratie te vinden voor prachtige haarkleuren. Je wilt gaan verven, maar kies jij je haarverf wel bewust? In dit blogartikel lees je alles over natuurlijke haarverf!

 

Natuurlijke haarverf?

Natuurlijk is het lekker makkelijk om snel uit de schappen een standaard verfpakketje te kopen. Maar door te investeren in natuurlijke haarverf ben je een stuk liever voor je haar. Natuurlijke haarverf bestaat uit ingrediënten uit de natuur, zonder chemische en schadelijke stoffen al ammoniak, parabenen, alcohol en parfum. Hierdoor wordt het verven een stuk minder schadelijk!

Kleuren met kruiden

Wat er dan wel in zit? Een mix aan extracten van planten en kruiden. Gek idee hé? Dat planten, zoals cassia, henna of indigo, ervoor zorgen dat je haar kleurt. Toch is het echt waar. En doordat het allemaal natuurlijke stoffen zijn, voeden ze je haar ook en blijft je hoofdhuid beschermd.

De tinten van Herbatint

Het kan lastig zijn om om uit de zeeën van opties van producten een goede keuze te maken. Wij raden in ieder geval Herbatint aan. Met ruim veertig jaar ervaring ontwikkelen ze haarverf op basis van de natuur en het welzijn van vrouwen. Alle producten bestaan uit een uitgebalanceerde formule van kruidenextracten. Daarnaast zijn deze glutenvrije ingrediënten nauwkeurig getest, ook op de gevoelige huid. Zo weet je dat er geen vervelende reactie uitstaat.

Doordat het natuurlijke stoffen zijn, voeden ze je haar en blijft je hoofdhuid beschermd

De biologische kruiden

De formule bestaat uit verschillende soorten kruidenextracten:

  • Aloë vera barbadensis: beschermt en voedt je haar door middel van de vitaminen en mineralen.
  • Donzige moerasbloem: hydrateert en laat je haar glanzen door de aanwezige oliën.
  • Kina calisaya: talregulerende werking, zodat je haar en hoofdhuid wordt versterkt en beschermd.
  • Amerikaanse toverhazelaar: zorgt voor glanzend geverfd haar, met een kalmerende en zuiverende werking door de essentiële oliën.
  • Echinacea angustifolia: Door de oliën, zuren, betaine en plysacchariden kalmeert het je haar en hoofdhuid.
  • Juglans regia: door de walnootschil kan er een intensieve werking gerealiseerd worden met het kleuren.
  • Rheum palmatum: geeft helderheid en toon aan je haar. Daarnaast heeft het ook een ontstekingsremmende werking.
  • Betula alba: dit kruid heeft verstevigende, verzachtende en beschermende eigenschappen.

Uitproberen?

Is het tijd voor een donkere kastanjekleur? Of een verfrissende blonde kleur? Wanneer je graag de natuurlijke haarverf van Herbatint wilt uitproberen, kun je bij De Rode Pilaren terecht. Op onze site hebben we een ruim aanbod. Weet je niet goed welke kleur bij jou past? Wij geven je ook graag advies. Bijvoorbeeld over ons voedingssupplement Haar Huid Nagel voor het behoud van glanzend haar, versteviging van de huid en sterke nagels. Neem gerust contact met ons op bij vragen. Voor je het weet loop jij met verzorgde, glanzende geverfde haren!

 

Datum: 10 mei 2023