hair

Love is in the hair

Voor jouw haar wil je alleen het allerbeste, want jouw ­kapsel, dat ben jij! Wij begrijpen dat als geen ander en daarom luisteren wij naar jou. Onze haarstylisten geven je graag een persoonlijk advies, altijd afgestemd op jouw wensen.

Mensen mooier maken

Hizi Hair Dronten heeft een passie: mensen mooier maken! Letterlijk en figuurlijk, want naast mooi haar bieden zij ook graag persoonlijke aandacht. De haarstylisten begrijpen dat je met een mooie look weer gaat stralen en nieuwe energie krijgt.

Even voorstellen:

Van links naar rechts:

Barbara, Shania, Melissa, Mirte, Robin, Laila, Renata, Dianne en Nicole

Team

Een gedreven groep, gespecialiseerd in kleur, of het nu trendkleuren zijn, balayage, highlights of een mooie basiskleur, laat ons je adviseren. Ook zijn wij on top of the trends voor de heren, een klassieke coupe, barber style of trendy stylen, we can do it. Wij werken met ontzettend veel plezier om onze klanten mooi te maken. Welkom, neem een moment voor jezelf, samen kiezen we voor jou het beste!

De haarstylisten begrijpen dat je met een mooie look weer gaat stralen

Service voor de man

Ben je nog niet toe aan je volgende knipbeurt, maar zijn je nekharen en bakkebaarden al weer aan de lange kant? Bij Hizi Hair kun je langskomen om je contourlijnen te laten bijwerken. Zo zie je er weer verzorgd en representatief uit totdat het tijd is voor je volgende knipbeurt!

Met of zonder afspraak

Bij Hizi Hair kun je zes dagen per week terecht. Hizi Hair werkt op afspraak, en natuurlijk ben je ook welkom zonder afspraak. Een afspraak maken kan enkele weken vooruit, maar ook voor vandaag of morgen. Je boekt je afspraak vooraf eenvoudig via de website www.hizihair.nl of door even te bellen met de salon.

Datum: 13 april 2018