haarvezels

De make-up voor je haar: haarvezels

Je haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Het maakt deel uit van je identiteit, of je nu lange lokken, een kort kapsel of een boblijn hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat als je niet blij bent met je haren? Wat als er kale plekken te zien zijn of een diepe haarlijn? Dan kunnen haarvezels helpen.

Onzekerheden camoufleren

Maar wat zijn haarvezels eigenlijk? Dit zijn kleine vezeltjes die als aanvulling dienen op je eigen haar. Ze hechten zich aan je haren, waardoor kale plekken of inhammen verbloemd kunnen worden. De vezels worden gemaakt van keratine. Een eiwit wat ook je eigen lichaam ook aanmaakt. Wanneer je de vezels over je haar strooit, hechten ze zich vanzelf vast. Ze zijn statisch geladen, waardoor ze goed blijven zitten.

Haarvezelproducten

Toppik is een merk dat waardevolle producten aanbiedt met natuurlijke, gekleurde keratinevezels. De Toppik Hair Fibers zijn in allerlei soorten kleuren te vinden. De fibers zijn makkelijk aan te brengen. Door ze zachtjes over je haar te schudden, verspreiden zich duizenden minuscule haarvezels je over je haar. Je onzekere plekjes worden opgevuld, zonder dat het plakkerig aanvoelt!

Mist voor je haar

Wanneer de haarvezels eenmaal goed zitten, wil je natuurlijk dat ze zo lang mogelijk blijven zitten. Daarvoor is de Toppik Fiberhold Spray een waardevolle ondersteuning. Dit is als het ware een mist over je haar, die de vezels nog beter laat verbinden met je eigen haartjes. Of je nu door de wind en regen moet fietsen, of transpireert door het sporten: ze blijven op hun plek zitten.

Een volle bos haar geeft een goed gevoel en zelfvertrouwen

Handige hulpmiddelen

Met de producten schud je de haarvezels over de gewenste gebieden van je haar. Maar soms is de gewenste plek lastig te bereiken. Of breng je teveel van het product aan. Dan zijn de handige hulpmiddelen van Toppik misschien iets voor jou:

  • Hairline Optimizer: door deze kam kan je je opgevulde haarlijn natuurlijker laten lijken. Kam met de Optimizer langs je haarlijn en overtollige vezels worden verwijderd.
  • Spray Applicator: kun je (nog) niet zo goed overweg met de spray? Dan is de applicator iets voor jou. Hiermee kun je de vezels gelijkmatiger verdelen en kun je nauwkeuriger richten. Echt een precisie-instrument!

Benieuwd?

Een volle bos haar geeft een goed gevoel en zelfvertrouwen. Wil jij je haren perfectioneren met de Toppik-producten? Neem een kijkje op onze website of kom langs in onze salon. Wij kunnen je advies geven welke kleur het beste bij jou past en hoe je het goed aanbrengt! Zien we je snel?

Datum: 07 juni 2023