kapsel

Nieuw kapsel tijdens koude dagen!

De kou, harde wind en regen doen je humeur niet altijd goed. Ze verplichten je vaak ook nog eens om je haar met een muts of capuchon te bedekken. Je kapsel wordt daar niet altijd mooier van. Om je haardos weer even een boost te geven, kun je natuurlijk weer even een bezoekje brengen aan de kapper. Wedden dat je humeur daar ook gelijk van opknapt?

Koffie en chocola

Wil jij wat kleur in deze donkere en grijze maanden van het jaar? Kies dan een warme kopertint of ga voor koffie- en chocoladetinten. Een mooi edgy, opvallend resultaat creëer je met de colour blocking techniek, waarbij contrasterende tinten worden gebruikt.

Curly

Kun je je de permanentjes van je oma nog herinneren? Voor dergelijke ‘schapenkrulletjes’ hoef je nu niet meer bang te zijn wanneer je een permanent neemt. Het creëert een grove krul in je halflange haar. Het zorgt ervoor dat je kapsel snel in model is én supergoed blijft zitten. Heb je je haar liever wat korter? Laat het lekker in lagen knippen, waardoor er meer volume ontstaat.

Decoratief

Je kunt deze winter heerlijk uitpakken met schuifjes en speldjes. Experimenteer eens met heel veel spelden, grote clipspelden of schuifspeldjes met parels en goud. Gebruik er niet één, maar gewoon drie naast elkaar. Lekker veel en decoratief. Steek je haar aan de ene kant nonchalant op met een aantal spelden en krul de andere kant à la de jaren 90. Een beetje ‘Spice Girl’ maar dan nét met een andere touch. Dat is helemaal de trend van dit moment!

Je kunt deze winter heerlijk uitpakken met schuifjes en speldjes

Haartips voor thuis

Haarspecialist Maud vertelt over het belang van een goede versteviging en bescherming voor je haar: ‘Een goede versteviging is heel belangrijk. Het is de basis voor je kapsel. Wij hebben een heel fijne thermoprotector die je haar én verstevigt én beschermt tegen de warmte van bijvoorbeeld je föhn of krulborstel of -tang. Dergelijke verzorgingsproducten zorgen ervoor dat je haar ook in de winter gezond en sterk blijft. Nu zijn er bij de drogist ook allerlei verzorgingsproducten te koop, maar deze hebben doorgaans niet dezelfde eigenschappen als de onze. Je betaalt bij ons misschien een paar euro meer, maar je doet er ook veel langer mee, omdat het veel zuiniger is in gebruik. Loop gerust eens bij ons binnen, dan kunnen we je adviseren wat jouw haar nodig heeft!’

Meer tips en inspiratie nodig?

Heb jij advies nodig over hoe je het beste jouw haar kunt verzorgen? Of ben je benieuwd welke kleur of welk kapsel de hairstylist jou aanraadt? Loop dan eens binnen bij Traditions Boxtel. De dames in de zaak zijn dé kleurspecialisten van de regio, en voorzien jouw lokken op deskundige wijze van een nieuwe tint. Daarnaast hebben zij de juiste kennis om jou een kapsel aan te raden dat past bij jouw haartype, oogkleur en huidskleur. En ja, dat kan betekenen dat je de zaak verlaat met een ander kapsel of andere kleur die je voor ogen had. Maar dan weet je wel dat je een kapsel hebt dat al jouw goede punten benadrukt, en dat écht bij je past!

Datum: 20 januari 2020