haar

Ontdek hoe jij weer mooi en gezond haar krijgt

Ben jij tevreden met je haar? Of heeft jouw kapsel betere tijden gekend? Als jouw haar futloos en droog is of moeilijk in model te brengen is, dan is het logisch dat je daar niet blij mee bent. En al die perfecte kapsels op social media versterken dat ontevreden gevoel alleen maar. Wil je voortaan weer blij zijn met je haar?

Haarprobleem aanpakken

Het is mogelijk om jouw haarergernissen en -problemen aan te pakken. Dat hoef je gelukkig niet alleen te doen! Tamara is kapster bij Jan Mantel en helpt jou graag om jouw haar aan een grondige analyse te onderwerpen. Want voordat je weet hoe je je haar moet verzorgen, moet je eerst weten wat het nodig heeft. En dat kan nu met speed mapping van Wella.

Persoonlijke haaranalyse

Met deze tool, die op de iPad werkt, vult Tamara samen met jou eerst een online vragenlijst in. Met de antwoorden maakt de tool een persoonlijke haaranalyse voor jou. Hierop kun je precies zien wat de conditie van je haar is en met welke producten jij je haar het beste kunt behandelen.

Speed mapping

‘Zelf heb ik speed mapping ook op mijn eigen haar en hoofdhuid losgelaten. Ik had droog, stuk en dik haar dat doorgaans slap naar beneden hing. Ik moest er altijd veel moeite voor doen om mijn haar mooi in model te krijgen. En als het dan eenmaal goed zat en ik naar buiten ging, veranderde mijn mooie kapsel al snel in een kroezige bos. Hier was ik uiteraard niet blij mee!’

Voor iedere haarsoort en ieder haar- of hoofdhuidprobleem is er een oplossing

Stuk gezonder

‘Sinds ik speed mapping heb gedaan en de geadviseerde producten gebruik, is mijn haar een stuk beter handelbaar en voelt mijn hoofdhuid gezonder aan. Mijn haar valt mooier in model, is minder droog en ziet er een stuk gezonder uit. Ik ben erg tevreden en pas speed mapping dan ook met veel plezier toe bij klanten in de kapsalon. Het mooie aan speed mapping is dat het advies voor iedere klant op maat gemaakt is en de producten daardoor dus ook. Een unieke manier om weer gezond en mooi haar te krijgen!’

Uitgebreid assortiment

De producten die door het speed mapping-programma worden geadviseerd, hebben ieder hun eigen werking. Denk aan hydratatie, balans en volume geven en verzachten van het haar. De producten komen in verschillende vormen, waaronder shampoos, serums, maskers, sprays en foams.

Good hairday!

Voor iedere haarsoort en ieder haar- of hoofdhuidprobleem is er nu dus een oplossing. Voortaan heb jij nooit meer een bad hairday, maar dagelijks een good hairday!

Datum: 05 december 2017