haar

Passie voor haar

Als je haar goed zit, voel je je lekkerder. Het is als het ware de kroon die je altijd draagt. Het geeft zelfvertrouwen. Beschouw je haar én je hoofdhuid daarom als kostbare accessoires die het verdienen om goed verzorgd en behandeld te worden. Alleen dan komen die goed geknipt coupe en stralende lokken volledig tot hun recht!

NIEUW: de Japanse head spa

Je bent het misschien op TikTok al eens tegengekomen: de Japanse head spa. Deze vind je tegenwoordig ook bij Haarmode Marleen. Terwijl jij een uur lang op een comfortabele bank ligt, worden je haar en je hoofdhuid heerlijk gemasseerd met de etherische oliën en verzorgingsproducten van René Furterer. Ultieme ontspanning terwijl je hoofdhuid intensief gereinigd en je haar verzorgd wordt. Wie wil dat nou niet?

Mooi haar groeit op een gezonde hoofdhuid

Voordat Haarmode Marleen de Japanse head spa introduceerde, werd er in de kapsalon al meer dan 25 jaar met de verzorgings- en stylingproducten van René Furterer gewerkt. Zo is Complexe 5 de basis van elke hoofdhuidbehandeling. Het haar gaat met de producten niet alleen beter groeien, maar de haarconditie wordt ook beter. Met René Furterer kan vet of beschadigd haar worden aangepakt, maar ook een jeukende hoofdhuid of roos. De etherische oliën die verwerkt zijn in de producten zorgen voor een gezonde hoofdhuid, waardoor ook het haar gezonder en sterker wordt.

Krullenpracht

Haarmode Marleen is gespecialiseerd in het omgaan met krullen. Hiervoor is het Curlsys® knipsysteem ideaal. Het gepatenteerde Curlsys® knipsysteem van Brian McLean biedt veel mogelijkheden, of het nu gaat om krullen, golven of het behandelen van fijn of zwaar haar. Krullen worden mooier gebundeld en zien er veel gezonder en dynamischer uit. Fijn haar krijgt meer volume en haar dat te zwaar valt, wordt weer heerlijk licht. Zelfs haar met weinig beweging kan met deze techniek worden geoptimaliseerd en valt na het föhnen heerlijk zacht met een speciale ‘swing’.

Wist je dat de Curlsys® krullentechniek bij steil haar voor meer volume zorgt?

Verwenmoment voor jou

Eigenaresse Marleen Keijzerwaard van Haarmode Marleen: ‘Als je naar een kapsalon gaat, doe je dat ook omdat zo’n bezoek ontspannend is en omdat je je lekker wilt laten verwennen. Wij willen dat klanten zich bij ons thuisvoelen. Een kappersbezoek moet een beleving zijn en die willen wij creëren. En natuurlijk zetten wij onze kennis en kunde in om het iedere klant naar de zin te maken. Ons doel is dan ook altijd dat de klant tevreden weer de deur uit gaat!’

Wie geef jij een cadeaubon?

Een origineel cadeau om te geven aan je moeder, je dochter of een vriendin, bijvoorbeeld voor de decembermaand: een cadeaubon van Haarmode Marleen!

Highlights en lowlights

Binnen Haarmode Marleen zijn enkele kapsters gespecialiseerd in folies en balayages. Balayage is al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De mooie balans tussen highlights en lowlights doet het namelijk goed op iedere coupe. Dit najaar zien we een nieuwe trend op het gebied van de balayage. Door lichte accenten aan te brengen op het haar rondom je gezicht, wordt jouw gezichtsvorm op de juiste manier benadrukt. Het wordt ook wel ‘money piece’ of ‘face framing’ genoemd. Een ‘lijstje’ om je gezicht dus! Deze variant van balayage past bij iedereen: natuurlijke of felle kleuren, brunettes, blondines, pasteltinten, lang én kort haar.

Datum: 21 november 2023