kapsels

Perfecte kapsels voor de feestdagen!

Heerlijk zijn de feestdagen. Tijd doorbrengen met je geliefden, veel lekker eten en misschien wel cadeautjes. En ook wel leuk om eens met zijn allen mooi opgedoft aan tafel te zitten! Natuurlijk wil jij jezelf ook van je beste kant laten zien. Een mooi kapsel is de ultieme manier om te stralen deze feestdagen!

Begin bij de basis

Allereerst is een goede verzorging heel belangrijk. De winterkou heeft namelijk nogal wat invloed op jouw haar. Daarnaast droogt het haar sneller uit door de droge lucht die in verwarmde ruimtes hangt. En het schuren door wollen sjaals en mutsen, nee, daar wordt je haar ook niet heel vrolijk van. Aangezien een mooi kapsel begint bij mooi haar, is het aan te raden je ruim van te voren voor te bereiden. Neem in de weken voorafgaand aan de feestdagen een wekelijks verzorgend haarmasker, zodat op het moment suprême de basis goed is!

Opsteken maar!

Als je tijdens het feestgedruis geen last wilt hebben van wapperende plukken haar, dan is het slim je haar mooi op te steken. De trends op dat gebied zijn heel toegankelijk: rommelig, niet te veel poespas en laag in de nek. Een idee? Maak een lage staart in de nek en laat één pluk los. Trek het haar dat in de staart zit half door het elastiek, zodat er een soort lus ontstaat. Met de loshangende pluk verberg je het elastiek door het haar eromheen te wikkelen. Simpel, elegant en toch nét iets bijzonderder dan normaal!

Op zoek naar een prachtig kapsel voor de feestdagen?

Altijd elegante krullen

Een haarstijl die nooit uit de mode raakt en altijd werkt op feestjes zijn krullen. Maak met een grote krultang losvallende krullen. Maak een diepe zijscheiding en zet een deel van het haar vast met een mooie, opvallende speld. Simpel en effectief! Wil je het naar een iets moderner plan tillen? Kies dan voor wafelkrullen. Pas wel op, gebruik de wafeltang voorzichtig. Het welbekende zigzaghaar uit de jaren 80 zien we liever niet meer terug!

De expert aan het werk

Mocht je nou echt niet zo handig zijn met opsteken, krullen of stijlen, dan is het handig de expert aan het werk te laten. Wel kan het slim zijn wat inspiratieplaatjes op te zoeken, zodat je de haarspecialist goed kunt uitleggen welk effect je wilt bereiken. En mocht je echt even iets helemaal anders willen deze kerst, probeer dan eens een nieuw kleurtje. De trends dit seizoen? Assig bruin, citroen blond met donkere aanzet en rossig karamel. Perfecte, warme tinten voor de koelere winterdagen!

Kennis en advies

Kun jij wel wat extra verzorging voor je haar gebruiken? Of wil je juist advies over hoe je je haar goed kunt onderhouden? Of je nu toe bent aan iets nieuws en niet goed weet wat bij je past, of dat je gewoon je puntjes wilt bijwerken, voor al je haarkwesties kun je terecht bij Xpressive Kappers. De haarspecialisten weten welke kleuren en modellen goed bij jouw gezichtsvorm en huidskleur passen. Ook hebben zij de kennis en deskundigheid op het gebied van trends, verzorging en styling om jou van goed advies te voorzien. Samen kom je tot het kapsel dat helemaal ‘jij’ is, zodat je weer met een prachtige nieuwe look naar buiten gaat!

Datum: 29 november 2019