haar

Tijd voor voorjaar in je haar!

De eerste krokusjes laten zich alweer zien en de wereld begint weer op te bloeien. Het voorjaar hangt in de lucht. Tijd om de schaar in je haar te zetten! Of misschien een nieuw kleurtje aan je haar te geven. Wil je iets nieuws, maar ben je er nog niet helemaal uit wat? Lees dan gauw verder om inspiratie op te doen.

Een fris warm kleurtje

Nu het weer opwarmt, wordt het tijd voor een fris kleurtje in het haar. De afgelopen tijd zag je veel koelere tinten met grijze invloeden verschijnen. In 2020 gaan we weer de andere kant op. Kies daarom voor een van de volgende warme kleuren, die bovendien ook nog eens heerlijk klinken: chocoladebruin, cappuccino, karamel of vanilleblond. Wil je iets meer variatie? Ga dan voor een subtiele pastelkleur in het haar, zoals lila of rosegoud.

Schaduwtinten

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de haartechniek ombré, waarbij de bovenkant van je haar donker is en er onderin lichtere tinten zijn aangebracht. Deze trend blijft populair, maar dan wel een subtielere variant: sombré. Daarnaast is de balayage-techniek enorm hip. Hierbij zijn er subtiele kleurverschillen in het haar te zien die verdeeld zijn over het hele haar. Denk bijvoorbeeld aan een warm-bruin kapsel met rode tinten. Of ga voor een opvallende kleur als felblauw of groen. Met highlights zit je dus altijd goed.

Van kort naar lang

Dit seizoen kun je qua lengte alle kanten op. Je kunt ervoor kiezen om je haar kort te knippen of juist uit te laten groeien. Zo heb je de mogelijkheid om voor een stoere pixiecut, schattige bob of een kort, rond geknipt kapsel te gaan. Wil je je haar liever wat langer houden? Laat je lokken dan op halflang niveau knippen, zonder laagjes. Of ga juist voor een kapsel die kort aan de voorkant en lang aan de zijkanten en achterkant valt.

Nu het weer opwarmt, wordt het tijd voor een fris kleurtje in het haar

Natuurlijk slordig

De modewereld is in de ban van au naturel. Naast subtiele highlights zijn ook natuurlijke kapsels populair. Heb je krullen? Accentueer je natuurlijke lokken, want hoe meer volume, hoe beter. Ook wordt de natte haar-look volop omarmd. Glanzend haar door gel en haarstylingsproducten is niet langer iets om van terug te deinzen. Het haar kan strak naar achteren getrokken worden of juist wat wild en slordig over je gezicht vallen.

Nostalgische stijlen

Op de catwalk zie je steeds meer nostalgische stijlen terug. Stijlen die je misschien liever in het verleden laat. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een jaren ’80 matje, lang gelaagd kapsel met shaggy pony of wafelhaar nog een kans te geven? Of boots een Amerikaanse ‘prom’ look na met getoupeerde krullen die in model zijn geföhnd en vervolgens aan de achterkant zijn vastgezet.

Over Bon Soigné

Bij Bon Soigné ben je aan het juiste adres voor optimale lichaamsverzorging. Of je nu een mooi fris kapsel, stralende huid, verzorgde nagels wilt of gewoon even wilt bijkomen met een massage: alles is mogelijk. Met hoogwaardige producten en technieken zetten we je in het zonnetje en geven we je weer een stralende uitstraling terug. Je bent tijdens de behandeling van alle gemakken voorzien. Je bent welkom in onze salon voor een vrijblijvende afspraak.

Datum: 10 maart 2020