haarbehandeling

Trakteer jezelf op een haarbehandeling met Kevin Murphy

Is je haar futloos, broos, of ben je gewoon toe aan wat anders? Bij Allure Hair & Beauty krijgt je haar weer een opknap- en knipbeurt. Naast knippen, stylen en kleuren kun je kiezen uit verschillende haarbehandelingen van KEVIN.MURPHY om je haar weer glans te geven. Zo kun je het nieuwe jaar weer fris beginnen.

Momentje voor jezelf

Tijdens elke behandeling wordt je haar tot in de puntjes verzorgd terwijl jij lekker kunt relaxen. Je haar krijgt een zorgvuldige wasbeurt, je hoofdhuid wordt gemasseerd en we werken zelfs je make-up bij tijdens een kleuring. Ook krijg je advies over de beste verzorgingsproducten voor thuis. Wil je jezelf nog meer in de watten laten leggen? Trakteer jezelf dan op een momentje voor jezelf met een luxe TREAT. ME haarbehandeling. Hierbij wordt het middel ingemasseerd met een speciaal ontwikkelde hoofdhuidmassage. Dit kan gewoon bij een reguliere verf- of knipbehandeling geboekt worden.

Duurzame haarverzorging

Bij Allure Hair & Beauty werken we graag met de producten van de toonaangevende haarstylist Kevin Murphy. Zijn hoogwaardige producten ontlenen inspiratie uit verzorgingsproducten voor de huid. Er worden hiervoor duurzame ingrediënten gebruikt die het haar versterken en schade door chemische behandelingen herstellen. Je haar wordt rijkelijk gevoed met eiwitten die uit planten zijn gehaald. Daarnaast zijn alle producten sulfaat- en parabeenvrij.

Een luxe TREAT.ME haarbehandeling geeft je haar weer stralende lokken.

Een boost voor je haar

Of je haar nu te lijden heeft onder het weer, stress, ziekte of veroudering: met de TREAT.ME lijn krijgt je haar weer een boost. Voor zijdezacht haar dat er verzorgd uitziet is er TREAT.ME MOISTURE. Dit is dé oplossing voor droog of pluizig haar. Ook kun je zwak, broos of beschadigd haar aanpakken met TREAT.ME STRENGTH. Je haar krijgt hierdoor meer volume en komt weer op kracht. Het voelt gladder en soepeler aan, door verbetering van de elasticiteit. Met TREAT.ME ANTI-AGING krijg je je glanzende lokken van vroeger terug. Symptomen van veroudering worden tegengegaan, waardoor je haar weer veerkracht krijgt. Heb je last van haaruitval of dunner haar? TREAT.ME THICKENING stimuleert de haargroei en geeft je haar weer een sterke en volle uitstraling.

Meer mogelijkheden

Voor het knippen, stylen, kleuren en opsteken van je haar kun je bij Allure Hair & Beauty terecht. Ook is het mogelijk om haarextensions of een permanent te laten zetten. Haarkleuring wordt gedaan met Goldwell of Kevin Murphy. De multidimensionale kleurlijn COLOR.ME van Kevin Murphy laat je haar weer stralen, zonder dat dit ten koste gaat van het milieu of de gezondheid van je haar. Voor mannen bieden we bovendien Men Reshade kleuring om grijze haren op een natuurlijke manier te dekken, zonder dat er zichtbare uitgroei optreedt. Wil je je huid of nagels eens onder handen laten nemen? Ook dat kan bij onze nagel- of schoonheidssalon in Elst.

Over Allure

Het team van Allure bestaat uit professionele specialisten die graag meegaan met de laatste technieken en producten. Daarom laten we ons jaarlijks bijscholen met trainingen bij de vooruitstrevende merken Goldwell en Kevin.Murphy. Optimale haarverzorging en de comfort van de klant staan bij ons voorop. We luisteren dan ook altijd naar je persoonlijke wensen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennisgesprek en ontdek de mogelijkheden. Wij helpen je haar weer in topconditie te brengen.

Datum: 29 januari 2020