haardos

Vaarwel onopvallende haardos, hallo perfect succeskapsel

Als jij je dagelijkse scrollrondje op social media doet of een magazine doorbladert, dan verlekker je je aan allerlei prachtige en perfect gestylde kapsels. Je experimenteert zelf ook regelmatig met je haar, allerlei stylingsproducten en de krul- of stijltang, maar toch wil het nooit zo zitten als het kapsel van de dames op de foto’s.

Goede basis

Voordat je gaat denken dat je iets verkeerd doet: dat is niet zo! Een succeskapsel begint bij een goede basis. Ga eens langs bij een professionele kapper die ruim de tijd voor jou neemt en ervoor zorgt dat jouw kapsel past bij jouw huid- en oogkleur, maar ook bij jouw uitstraling en persoonlijkheid.

Persoonlijk geknipt

Tamara is kapster bij Jan Mantel en Master of Color: ‘Als je bij mij in de kappersstoel zit, ben je ervan verzekerd dat jouw haar op professionele wijze wordt geknipt en gekleurd. Ik vind het belangrijk dat een kapsel past bij jouw persoonlijkheid. Dat extravagante kapsel van die ene zangeres is misschien wel heel mooi, maar jij loopt er iedere dag mee rond en daar moet je je wel comfortabel bij voelen. Pas als je helemaal tevreden bent over je nieuwe kapsel, mag je bij wijze van spreken de kappersstoel uit.’

Thuistips

Tamara vervolgt: ‘Ook vind ik het belangrijk om jou na de knip- en kleurbehandeling tips voor thuis te geven, zodat je zelf dagelijks thuis je kapsel in model kunt brengen. Hierbij kun je denken aan het juiste gebruik van stylingsproducten of technieken met de stijl- of krultang. Zo zorg jij iedere dag voor een succeskapsel!’

Een succeskapsel begint bij een goede basis

Strakke middenscheiding

Natuurlijk is het ook leuk om te kiezen voor een trendkapsel. Maar wat zijn de trends voor 2018? Als je wat langer haar hebt, is een strakke middenscheiding met bovenin weinig volume helemaal hip. Mocht je bij dit kapsel aan de slag willen met de krultang, dan doe je dit alleen onderin het haar.

Ongelaagd

Verder is haar zonder lagen helemaal 2018. Dus laat je lagen uitgroeien en ga voor een rechte haircut. Dit staat lekker pittig en met de stijltang kun je je haar prachtig glad en glanzend maken voor een extra glamoureus effect.

Natuurtinten

Qua haarkleuren zien we troebele, ondefinieerbare kleuren, zoals zand- en beigeachtige tinten. Voor de zomer zijn de assige tinten extra mooi. Ook bij een trendkapsel is het wederom belangrijk dat het kapsel bij jou past. Pas dan heb jij een echt succeskapsel. Geniet ervan!

Datum: 05 november 2017