kapsalon

Een veelzijdige kapsalon

Je hebt een druk leven. Dan komt het goed uit dat je op één adres terecht kunt voor alles wat te maken heeft met je uiterlijkse verzorging. Waar je lekker kunt ontspannen terwijl je geniet van een behandeling die je mooier maakt. Van een kappersbehandeling of een huidverbeterende behandeling tot voedingsadvies door een diëtist.

Kapsalon

Wil je je haar onder handen laten nemen bij een kapsalon waar écht de tijd voor je wordt genomen? Waar jouw wensen vooropstaan? Dat kan! Bij de kapsalon krijg je, als je dat wilt, advies over het kapsel dat het beste past bij je gezichtsvorm. Als je je haar wilt laten verven, staan de kleurprofessionals voor je klaar. De kapsalon werkt met de natuurlijke haarverzorgingsproducten van Philip Martin’s.

Kwaliteit kapper

De standaard kapper heeft misschien niet altijd de juiste behandeling voor jouw specifieke stijl. De kapsters van Mooi onder één kap geven je daarom graag een goed advies over welk kapsel het beste bij jouw gezichtsvorm past. Wil je alleen je puntjes laten knippen of heb je al een passend kapsel in gedachten, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! We gaan voor kwaliteit en daar nemen we dan ook graag de tijd voor. We maken gebruik van onze kennis, ervaring en creativiteit om jou nóg mooier de deur uit te laten gaan.

Heb je een super druk leven zodat je helemaal niet meer aan jezelf toekomt?

Huidverbetering

De schoonheidssalon binnen Mooi onder één kap is dé plek om te ontspannen, terwijl er gewerkt wordt aan een mooiere huid. Een perfecte behandeling deze tijd van het jaar is de fruitzuurbehandeling. Deze behandeling is zeer effectief en zorgt er voor een vitale uitstraling. De salon werkt met producten van het merk Comfort Zone, met natuurlijke en bewezen werkzame ingrediënten.

Voetenspa

Verwen en onderhoud je voeten met een voetbehandeling. Je voeten worden veel belast en daarom is een goede voetverzorging belangrijk. Een professionele pedicure helpt hierbij. Bij Mooi onder één kap vind je een heerlijke voetenspa waarvoor je heerlijke ontspannende behandelingen kunt boeken.

Arrangementen

Je kunt bij Mooi onder één kap terecht voor losse behandelingen, maar je kunt ook behandelingen combineren. Bovendien biedt Mooi onder één kap verschillende arrangementen. Je kunt kiezen uit het gezichtsarrangement, het moeder-dochterarrangement, het BFF-arrangement en het bruidsarrangement. Leuk om cadeau te geven óf om cadeau te krijgen!

Datum: 20 december 2018