haarwerk

Altijd stralend met een haarwerk

De impact van haarverlies door bijvoorbeeld chemotherapie is groot. Een belangrijk deel van je uiterlijk verandert immers. Wie plotseling kaal wordt of te maken krijgt met kaalheid, kan daar erg onder lijden. Hierbij kun je denken aan mensen die door een ziekte of medicijngebruik hun haar verliezen. Maar ook mensen die mannelijke kaalheid, alopecia of dun haar hebben. Wat is het dan mooi dat je er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen.

Marco Finkers

Haarwerk

Bij Hairmasters Finkers worden mensen met haaruitval of haarproblemen deskundig en met een luisterend oor geholpen. Door onze jarenlange ervaring en eigen atelier zijn wij een begrip op dit gebied. Wij leveren alle soorten haarwerken en werken met de modernste technieken. Want mooi haar met een passend gevoel van zekerheid: wie wil dat niet?

Haarproblemen

Onze haarwerkspecialisten maken elk gewenst kapsel. Wij zijn er speciaal voor iedereen met haaruitval of haarproblemen, of dit nu van tijdelijke of langere duur is. Je kunt kiezen uit echt haar of verschillende soorten synthetisch haar en verschillende bevestigingsmethoden. Tegenwoordig zijn de haarwerken die gemaakt zijn van synthetisch haar bijna niet van echt te onderscheiden.

Werkwijze

In het geval van haarverlies door bijvoorbeeld chemotherapie is snel handelen noodzakelijk. Heb je een of meerdere leuke modellen op het oog, dan kan er samen met jou een keuze worden gemaakt. Het haarwerk dat jij hebt uitgekozen blijft bij ons in reservering. Vervolgens wordt het haarwerk aangemeten en aangepast. Het prettige hiervan is dat, op het moment dat je het nodig hebt, het juiste haarwerk voorhanden is en je hierover geen overhaaste beslissingen hoeft te nemen in een vaak toch al moeilijke en hectische tijd.

Vrijblijvend informatiegesprek

Er vindt altijd eerst een uitgebreid kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek plaats, waarin onder meer aan bod komt wat er gaat gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en hoe het zit met je zorgverzekering. En ook kun je tijdens dit gesprek gewoon je hart luchten… Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste aandacht krijgt. We hebben oog voor je problemen en dragen bij aan de oplossingen.

Wij leveren alle soorten haarwerken en werken met de modernste technieken

Onderhoud

Om de kwaliteit, duurzaamheid en draagcomfort van je haarwerk te waarborgen, is het aan te raden om je haarwerk regelmatig te laten controleren en verzorgen. Hiervoor is specialisme nodig. Juist ook hiervoor kun je bij ons terecht. Jouw haarwerk krijgt de aandacht die het nodig heeft. Wij weten precies op welke manier en met welke middelen het haarwerk gestyled dient te worden. Tevens kunnen we het haarwerk, indien nodig, naar wens aanpassen.

Privacy

Het is vanzelfsprekend dat je in alle privacy geholpen kunt worden. Onze mooie en sfeervol ingerichte zaken zijn hierop aangepast. Uiteraard is het mogelijk je partner, een vriend(in) of iemand uit je familie mee te nemen. Wij weten uit ervaring dat deze ondersteuning vaak erg gewenst is.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wij hebben met iedere zorgverzekeraar in Nederland contractafspraken. Ben je in het bezit van een medische indicatie van jouw behandelend (huis)arts of medisch specialist, dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar. Afhankelijk van jouw zorgverzekering kun je naast de basisvergoeding ook recht hebben op een aanvullende vergoeding. Als je in aanmerking komt voor een vergoeding van je zorgverzekeraar, regelen wij in de meeste gevallen het declaratieproces voor je, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

SEMH en ANKO

Hairmasters is aangesloten bij de Stichting Erkenningsregelingen Medische Hulpmiddelen (SEMH), een onafhankelijk en zelfstandig instituut dat kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelen. Hairmasters Finkers te Almelo is tevens aangesloten bij de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO), sectie haarwerken.

Datum: 12 september 2018