haarwerk

Bad hairday? No way! De vele voordelen van een haarwerk

Lieve Layla, Dankjewel voor weer een leuk haarwerk. Ik voelde me even niet meer ‘ik’ met mijn haarwerk. Soms heb ik dat en dan bel ik jou gewoon op om te vragen of je even tijd hebt. Als ik dan bij je kom, ligt de tafel weer vol met haarwerken: kiezen maar. Dan voel ik me net een kind in een snoepwinkel!

Elke keer een ander haarwerk

Volgende week mag ik mijn andere model bij je ophalen. Die is weer totaal anders dan ik net meegenomen heb en voor de winter heb ik ook al twee totaal andere haarwerken gereserveerd. Je bent iemand die je werk werkelijk met liefde voor het vak en de klanten doet. Top! Ik heb besloten dat ik lak ga hebben aan wat een ander vindt van het feit dat ik iedere keer een ander kapsel heb.

Elke keer iets anders

Als je zelf haar hebt, kun je immers ook om de zes weken naar de kapper of iedere week en dan wat anders laten doen, zoals haar eraf, dreads of extensions erin. Dus waarom zou ik als haarwerkdraagster dat dan niet kunnen, vroeg ik me vorige week af. Daarom ging ik naar Layla en heb ik drie leuke haarwerken voor de zomer uitgezocht én drie voor de winter. Tot nu toe, want je weet maar nooit wat ze weer voor leuks hebben als ik kom om die andere drie op te halen.

Bad hairday? No way!

Mijn haarwerken zijn allemaal totaal verschillend. Het thuisfront heeft ze ook weer goedgekeurd. Als ik een bad hairday heb, zet ik een ander haarwerk op en mijn bad hairday verandert in een good hairday. Thanks Layla, voor weer een supercollectie! En Sylvana ook bedankt voor dat leuke modelletje dat je erin geknipt hebt. Tot gauw. Liefs, een enthousiaste en vooral tevreden klant

Uit de zaak

Frans Koopal Haarwerken is al meer dan 50 jaar een begrip in Noord-Nederland. De zaak voorziet nemen je aan de hand in de agenda:

Tijd voor nieuwe kleuren en modellen in het haarwerk

Oktober

De blaadjes vallen van de bomen. Mooie herfstkleuren komen tevoorschijn. Tijd voor nieuwe kleuren en modellen in het haarwerk! Tijd voor een mooie hoed, pet of muts. Er is een grote collectie in allerlei maten en kleuren. Ga je verbazen over zoveel warmte in kleuren en modellen van de nieuwste collectie haarwerken en hoeden.

Haarwerksbeurs

Tijdens de ‘haarwerkersbeurs’, met alle grote namen en ontwerpers, kregen we opnieuw de energie om mooie haarwerken in te kopen en aan jou te laten zien. Zoveel moois mag je niet missen! Maak een vrijblijvende afspraak.

November

4 november: Sint en Piet Workshop. Ieder jaar geeft Frans Koopal Haarwerken de Sinterklaas en Zwarte Piet Workshop. Op deze dag leer je Sinterklaas
en zwarte Piet te verzorgen en aan te kleden. Deze workshops zijn een unieke kans om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Een enthousiast team staat voor je klaar! De workshop is op 4 november van 10.00 tot 17.00 uur. Geef je op via info@franskoopal.nl of bel 050-3122722.

December

December: een maand van gezelligheid en warmte. Een maand om een mooi haarwerk aan te schaffen. Laat je haar feestelijk opsteken, of vraag advies over hoe je het zelf kunt opsteken. Laten we deze laatste maand afsluiten vol liefde voor elkaar en voor het haar!

Datum: 11 oktober 2018