haarwerk

Dankzij een haarwerk even weer vrouw zijn en er niet ziek uitzien’

Als je je haar gaat verliezen, is dit niet zomaar iets. Haar is een belangrijk deel van ons uiterlijk. Je haar verliezen, om welke reden dan ook, is heel aangrijpend. Het dragen van een haarwerk is over het algemeen geen keuze, maar noodzaak om je beter en zekerder te voelen.

Haarwerk met de juiste ingrediënten

Het allerbelangrijkste wat Haar op Maat haar klanten wil bieden is aandacht, tijd en vakmanschap. Als één van deze dingen ontbreekt, is een perfect eindresultaat niet haalbaar. Met deze ingrediënten maak je een haarwerk dat niet van echt te onderscheiden is.

Stijlvolle haaroplossingen

Met de modernste technieken en meer dan 30 jaar ervaring staan de medewerksters garant voor kwaliteit en stijlvolle haaroplossingen bij het maken van je haarwerk.

Je zelfvertrouwen terug

De zaken zijn zó ingericht dat jij je op je gemak voelt en dat je privacy gewaarborgd blijft. Een persoonlijke ontvangst en begeleiding horen daar uiteraard bij. Een passend haarwerk laat mensen weer zelfverzekerd door het leven gaan. Je zelfvertrouwen terug dankzij een goed haarwerk: dat is het doel van Haar op Maat.

‘Hoe verwoestend is het om te horen dat je wederom borstkanker hebt!’

‘Trots op mijn haarwerk’

Riene-Marie (49 jaar): ‘Hoe verwoestend is het om te horen dat je wederom borstkanker hebt! Je weet immers wat je te wachten staat. Maar hoe geweldig is het dan om te kunnen terugvallen op Haar op Maat Pelatti. De medewerkers leven enorm met je mee en meten met de grootste zorg een perfect haarwerk aan. Zij weten precies wat wel en niet bij je staat, nemen alle tijd en gaan kundig met je ziekte om. Het klinkt raar, maar ik vind het een uitje om bij Haar op Maat te zijn. Even weer vrouw zijn en er niet ziek uitzien. Ik heb nog nooit zoveel mooie complimenten over m’n haar gehad! Vol trots vertel ik dan dat ik een haarwerk draag. De verbijstering is dan enorm. Ik verlang weer naar mijn eigen haar, maar deze overbrugging is dankzij hen heel prettig en fijn geweest.’

Turbans

Twijfel je of je wel of geen haarwerk wilt dragen tijdens de medische behandeling? Dan is er ook de mogelijkheid tot het dragen van petten, turbans, sjaals en dergelijke. Haar op Maat Pelatti heeft hierin een ruime collectie. Een elegant draagadvies wordt hierbij graag gegeven.

Meer weten?

Wil je informatie of advies over jouw haar en mogelijkheden, bel dan voor een geheel vrijblijvend consult. Wij werken op afspraak, zodat wij alle aandacht en tijd voor je hebben.

Datum: 20 maart 2019