haarwerkspecialist

De haarwerkspecialist met kwaliteit, service én persoonlijke aandacht

In september 2018 bestaat Sikkenk haarspecialisten 90 jaar! Het bedrijf staat al drie generaties lang klaar voor iedereen die te maken heeft met (tijdelijke) kaalheid.

Wensen bespreekt

Als je voor het eerst bij Sikkenk haarspecialisten komt, dan voelt het alsof je in een warm bad terechtkomt. Je wordt hartelijk ontvangen in een rustige en sfeervolle omgeving waar je lekker een kop koffie of thee drinkt en jouw wensen bespreekt met één van de haarspecialisten. Je hoeft niet bang te zijn dat er onbekenden meeluisteren. Privacy is namelijk erg belangrijk bij Sikkenk haarspecialisten. Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van dit familiebedrijf.

De grootste haarwerkspeciaalzaak

Bij Sikkenk haarspecialisten vind je de grootste collectie haarwerken: meer dan 1000 stuks direct op voorraad. Kort, trendy, klassiek of lang: er is altijd een haarwerk dat bij jouw stijl en budget past. Met meerdere mooie privépaskamers met daglicht word je in alle rust door één van de zes haarspecialisten geholpen. Huis- en ziekenhuisbezoek is altijd mogelijk.

Op zoek naar een haarwerk, haaraanvulling of een blijvende oplossing voor jouw haarverlies?

Accessoires

Naast (deel)haarwerken staat Sikkenk haarspecialisten ook bekend om de grote collectie mutsen, sjaaltjes en verzorgingsproducten: alles wat jij nodig hebt wanneer je te maken krijgt met (tijdelijke) kaalheid. Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorgleverancier, waardoor je altijd verzekerd bent van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar!

Tips!

Tips voor de aanschaf van een haarwerk

  • Maak op tijd een afspraak met de haarwerkspecialist. Dan heb je genoeg tijd om een passende oplossing te kiezen. Bij Sikkenk haarspecialisten kunnen ze ook kosteloos een haarwerk voor je reserveren, voor het moment dat je het nodig hebt.
  • Wacht niet met de aanschaf van een haarwerk totdat je haar uitvalt. Zo kan de haarwerkspecialist je haarwerk zoveel mogelijk laten aansluiten bij je wensen.
  • Laat je goed informeren over de voor- en nadelen van elke oplossing.
  • Neem een familielid of vriendin mee die jou kan helpen bij je keuze.
Datum: 18 juli 2018