haarwerk

Gelukkig met een haarwerk

Kanker is zeer ingrijpend in iemands leven en de verschillende behandelingen hebben ook uiterlijke veranderingen tot gevolg. Een van die veranderingen kan haaruitval zijn. Haarverlies door chemo gaat veel verder dan enkel het verliezen van je haar: je hele uiterlijk verandert en alles wat hiermee te maken heeft.

Haarwerk

De stap naar een haarwerk of andere alternatieve hoofdbedekking is groot. Maar wanneer de noodzaak er is, is het heel prettig om een haarwerk te dragen dat helemaal bij je past en dat niet zichtbaar is voor de omgeving. Daarin wil LiVage Haarwerken Den Haag je graag adviseren en ondersteunen.

Thuis of op locatie

Je wordt thuis, in het ziekenhuis of op de spreekuurlocatie van LiVage Haarwerken meerdere malen bezocht voor het aanmeten van een mooi haarwerk. Daar kun je in alle rust exemplaren uit een ruim assortiment haarwerken van kunstvezel of echt haar passen en krijg je advies over hoofdhuidverzorging tijdens chemo of bestraling. Daarnaast heeft LiVage een uitgebreide collectie mutsjes en sjaals. Op maandagen van 10.00 tot 14.00 uur is LiVage Haarwerken aanwezig in de inloopkamer van Stichting BriBos in Antoniushove.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wanneer je een verwijzing hebt van je arts, heb je recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je mogelijk recht op nog meer vergoeding voor je haarwerk, en in sommige gevallen worden ook de alternatieve hoofdbedekkingen, zoals mutsjes en sjaals, vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar of met LiVage Haarwerken.

Bij haarverlies wil je alleen het allerbeste

‘Ik voel mij weer mooi en geaccepteerd’

Lieve Els Harland, al die jaren dat ik ongelukkig met dun haar rondliep, zijn in één keer verdwenen. Mijn dank naar jou toe is niet met woorden te beschrijven. Je hebt niet alleen mijn uiterlijk geholpen, maar ook mijn innerlijk. Ik voel mij weer mooi en geaccepteerd. Jouw advies en medeleven geven zeker aan hoe goed je bent in dit vak. Ik hoop dat je nog heel veel mensen gelukkig kunt maken met nieuw haar.

‘De nazorg is ook erg goed geregeld’

Ik ben zó ontzettend goed geholpen door Els Harland van Livage Haarwerken Den Haag en raad haar dan ook echt aan voor andere patiënten. Het is een heel lieve, zachtaardige vrouw die echt de tijd voor je neemt. Ze geeft goed advies en de nazorg is ook erg goed geregeld. Je mag haar altijd bellen mocht er iets zijn en ze lost het zo goed mogelijk op voor je. Ik ben echt tevreden over haar en heb er dus een goed gevoel bij.

Datum: 11 september 2018