haaruitval

Door haaruitval stond mijn wereld even stil

Als je het nare bericht krijgt dat je ziek bent en dat een chemokuur het gevolg is, denk je natuurlijk ook meteen aan je haar. Je moet er niet aan denken dat je haar uit gaat vallen en dat je kaal wordt. Dat is niet zomaar iets, het is heel aangrijpend.

Haarwerk

Als je kaal wordt ten gevolge van bestraling of een chemokuur is een haarwerk een fijne oplossing. Het advies is om nog voor het starten van de medische behandeling een afspraak te maken bij een haarwerkspecialist. Dan krijg je geheel vrijblijvend alle informatie over haarwerken.

Identiek kapsel

Om te komen tot een identiek kapsel wordt er gekeken naar welk haartype en model bij je past. Kosteloos kan een haarwerk voor je besteld worden. Als er uiteindelijk geen haaruitval optreedt en je hebt geen haarwerk meer nodig, dan hoef je deze niet af te nemen.

Goede begeleiding

Na het aanmeten van het haarwerk blijven specialisten je begeleiden. Onderhoud van het haarwerk is belangrijk. Dit geldt zowel voor haarwerken van echt haar als haarwerken gemaakt van een kunstvezel. Er wordt een persoonlijke cursus aangeboden. Je leert hoe je je haarwerk moet wassen en behandelen en krijgt aanvullende handige tips.

‘Ik zou kaal gaan worden en wat zag ik daar tegenop’

Kappers met een plus

Goede en deskundige begeleiding over haarwerken wordt bij Haar op Maat Pelatti [red.] als vanzelfsprekend gezien. Het team bestaat uit gespecialiseerde vakmensen; allen vanuit de basis gediplomeerde kappers, echter met een plus. Deze plus is nodig om een goede haarwerkspecialist te kunnen zijn. Zij volgen de vernieuwingen op de voet.

Eigen atelier

Er wordt gewerkt met de beste kwaliteit echt haar en de mooiste kunstvezels die niet van echt te onderscheiden zijn. Doordat er gewerkt wordt vanuit eigen atelier kan aan al je eisen en wensen voldaan worden. Met de modernste technieken en meer dan 30 jaar ervaring staan zij garant voor kwaliteit en stijlvolle haaroplossingen bij het maken van jouw haarwerk.

Vertrouwd haar

Veerle (36): ‘Ik zou kaal gaan worden en wat zag ik daar tegenop. Maar ik ben supergoed geadviseerd, niets is teveel en je wordt discreet geholpen in een heel prettige omgeving. Het haarwerk dat voor mij gemaakt is, is precies zoals mijn eigen haar en voelt heel vertrouwd. Dank je wel team Haar op Maat, jullie hebben mij zo blij gemaakt!’

Datum: 19 februari 2018