haarwerk

Haarwerk bij chemo

Het verliezen van je haren, ten gevolge van chemotherapie, kan een enorme impact hebben op jouw leven. Het verliezen van het haar is een heel vervelende bijwerking. Je voelt je prettiger als je er goed verzorgt uit ziet. Daarom kan een goed haarwerk zo belangrijk zijn. Je blijft iets meer jezelf.

Een mooi haarwerk zie je niet

‘Een haarwerk hoeft niet zichtbaar te zijn’, vertelt haarwerkspecialist Petra. Onze haarwerken zijn gemaakt van echt of synthetisch haar. Zeer natuurgetrouw, je ziet bijna geen verschil! Wanneer er sprake is van kanker, is het belangrijk om je tijdig te laten informeren over de mogelijkheden van haarwerken. Wij helpen je naar een geschikt haarwerk.’

Mogelijkheden

De mogelijkheden van haarwerken zijn groot. Kies je voor een haarwerk dat lijkt op jouw eigen kapsel? Of kies je voor totaal iets anders? De mogelijkheden zijn eindeloos. ‘Wij bieden een grote voorraad haarwerken aan in vele maten en kleuren’, vertelt Petra. ‘Zo is er ruime keuze uit vele trendy haarwerken. Wanneer je last hebt van slecht of dun haar, is een volledig haarwerk misschien niet nodig. Je kunt ook kiezen voor en boventop, intergration of een halve pruik. Wij adviseren je graag!’

Kies je voor een haarwerk dat lijkt op jouw eigen kapsel of voor totaal iets anders?

Afspraak

‘De eerste kennismaking kan plaatsvinden bij ons in de salon, maar we kunnen ook naar jou komen. Wanneer je bedlegerig bent of slecht ter been kunnen we een afspraak thuis of in het ziekenhuis maken. We hebben aparte ruimtes in de salon voor het passen van haarwerken. Zo is je privacy gegarandeerd.’ Is het haarwerk uitgezocht dan kan deze kosteloos worden gereserveerd tot het echt nodig is.

Erkend specialist

Capelle is jouw specialist in pruiken, haarwerken, haardelen voor dun haar, blijvende of tijdelijke kaalheid als gevolg van alopecia of chemotherapie. De salon is erkend haarwerkleverancier en voldoet aan de eisen die gesteld worden door de SEMH en de ANKO. Ook belangrijk: de haarwerken van Capelle Haarwerken worden door alle zorgverzekeraars vergoed.

Datum: 24 oktober 2018