haarwerk

Het haarwerk dat bij jou past!

Als je door bijvoorbeeld een chemokuur of erfelijkheid je haar verliest, is de impact groot. Je uiterlijk verandert immers voor een groot gedeelte. Gelukkig kun je met een niet van echt te onderscheiden haarwerk toch goed voor de dag komen. En nee: ze zijn in tegenstelling tot wat je misschien denkt niet warm en kriebelig!.

Haarwerk: de oplossing

Als je kampt met haaruitval of haarproblemen, dan ben je bij Haarzorg Zwolle aan het juiste adres! Haarzorg Zwolle is onderdeel van Hans Kalf Intercoiffure en zit op de begane grond van het Isala ziekenhuis. Door de meer dan 80 jaar ervaring met het maken van kwalitatief hoogwaardige haarwerken, is de zaak inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zwolle.

Veel keus

Alle haarwerken, met de meest moderne technieken, worden geleverd. Hierbij kun je kiezen uit echt haar, synthetisch haar en verschillende bevestigingsmethoden, van de beste merken (Raquel Welch, Gisela Mayer, Ellen Wille, Stimulate en Modixx Hairwear).

Prettig passen

Tijdens het passen en aanmeten van het haarwerk in de mooie en sfeervolle zaak, geniet je van optimale privacy. Als je dat prettig vindt, mag je gerust je partner, een vriend of vriendin of iemand uit je familie ter ondersteuning meenemen.

Take care

De haarwerkspecialisten van Haarzorg Zwolle helpen je niet alleen bij het aanmeten van een passend haarwerk, maar ook bij het knippen, kleuren en stylen hiervan. Als je een haarwerk aanschaft bij Haarzorg Zwolle, dan ontvang je ook een pakket om je haarwerk optimaal te verzorgen. De vier afspraken (de intake, een pasmoment, het aflevermoment en de check-up) zijn inbegrepen.

Ook voor jou

Ben je benieuwd wat de haarwerkspecialisten voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis intake!

Goed om te weten

Haarzorg Zwolle heeft contracten met elke zorgverzekeraar in Nederland. Als je in het bezit bent van een medische indicatie van je behandelend arts of medisch specialist, dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar. Tevens is de zaak aangesloten bij de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO), sectie haarwerken.

Tijdens het passen en aanmeten van het haarwerk geniet je van optimale privacy

‘Ik wist het meteen: dit was het haarwerk dat bij mij paste’

Het verhaal van Eva (35): ‘Wat was ik blij met mijn lange, blonde lokken, waar een flinke slag in zat. En wat was ik van mijn stuk gebracht toen ik hoorde dat ik die door mijn ziekte borstkanker zou verliezen. In het begin moest ik niets hebben van de tips van artsen en vriendinnen om een haarwerk te nemen. Zo’n haarwerk zou mijn mooie eigen haren nooit kunnen evenaren. Dacht ik…’

Weer zelfvertrouwen

‘Na veel getwijfel heb ik toch maar een afspraak gemaakt bij Haarzorg Zwolle. Na een fijn, warm gesprek en een passessie werden alle haarwerken die ik mooi vond, voor me besteld. Het was emotioneel toen ik die blonde variant paste. De lokken waren net zo speels en vol als mijn eigen kapsel. Ik wist meteen dat dit het haarwerk was dat bij mij paste. Ik begon het haarwerk meteen te dragen. Van iedereen kreeg ik complimenten over mijn uiterlijk. Mijn zelfvertrouwen kreeg door mijn haarwerk weer een flinke boost!’

Stichting Haarwensen

Al tien jaar schenkt Stichting Haarwensen haarwerken en pruiken aan kinderen die kaal zijn door een ziekte of behandeling. Pruiken en haarwerken kennen namelijk een hoog prijskaartje, waarvan er vaak maar een gedeelte van wordt vergoed. Inmiddels zijn er tot nu toe al meer dan 1200 kinderen blij gemaakt met een kosteloos haarwerk. In samenwerking met de stichting zet Haarzorg Zwolle zich ook in voor deze doelgroep. Wil jij de kinderen ook helpen? Dan kun je je haar in de haarsalon doneren. Hierbij ontvang je 50% korting op een complete knipbehandeling en wordt het doneren van je haar geregeld.

Spelregels bij doneren

Je haar dient aan een aantal spelregels te voldoen, namelijk: je haar is minimaal 30 centimeter lang, het voelt zacht en soepel aan en het is schoon en droog. Alle natuurlijke haarkleuren zijn welkom, behalve grijs. Geverfd, behandeld en geblondeerd haar kan niet worden gebruikt. Help je ook mee? Maak dan een afspraak in één van de salons. Met z’n allen kan er voor worden gezorgd dat geen enkel kind meer kaal hoeft te zijn!

Met passie voor jou gemaakt!

Kwaliteit en comfort: daar staan de haarspecialisten van Haarzorg Zwolle garant voor! Zij zijn gespecialiseerd én gepassioneerd om jou te voorzien van een persoonlijk advies. Vervolgens gaan zijn aan de slag met het stylen en knippen, zodat jij het kapsel krijgt dat bij jou en je wensen past. Ook kun je bij hen terecht voor een haarwerk bij haarverlies door erfelijke factoren (alopecia) of door medicijnen en chemotherapie. Met locaties in Zwolle-Zuid, de Aa-Landen, de Wipstrik en in het Isala ziekenhuis (Haarzorg Zwolle) is er altijd een vestiging bij jou in de buurt!

Datum: 11 oktober 2018