haarwerk

‘Ik merk niet eens dat ik een haarwerk op heb’

Al 10 jaar heb ik Alopecia Universalis. Na bij diverse haarwerksalons geweest te zijn, kwam ik uit bij Haar op Maat Pelatti in Utrecht. Het begrip en meedenken met mijn wensen voelde toen meteen al als een warm bad en dat is de afgelopen jaren zo gebleven.

Ik droeg de afgelopen jaren een kort vlot synthetisch haarwerk, en voelde mij daar goed bij. Ik ging ook voor het gemak in gebruik en onderhoud. Inmiddels heb ik mijn kaal-zijn volledig geaccepteerd en liep afgelopen zomer zelfs met een bloot hoofd. Ik was dus ook klaar om eventueel een heel ander kapsel uit te zoeken. Ik ben toen overgestapt naar een schouderlang haarwerk van Europees echt haar. De kap van het haarwerk zit heerlijk. Ik merk niet eens dat ik een haarwerk op heb. En het plezier om weer aan mijn haar te kunnen zitten, het te kunnen opsteken en een kort staartje te maken zijn onbetaalbaar. Het haar is zo natuurlijk om te zien, ook qua textuur en hoe het haar valt om mijn gezicht. Het voelt zó eigen!

Ik kom al vele jaren bij Monique en haar geweldige team. Hun kennis, het inzicht en het advies zijn voor mij erg belangrijk. Ze zijn eerlijk en denken echt met me mee. Nooit kunnen bedenken dat ik oprecht kan zeggen helemaal happy te zijn met een haarwerk. – Susanne

Het voelt zó eigen!

Vakmanschap

Het allerbelangrijkste wat Haar op Maat Pelatti haar klanten wil bieden, zijn aandacht, tijd en vakmanschap. Als één van deze dingen ontbreekt, is een perfect eindresultaat niet haalbaar. Met deze ingrediënten maak je een haarwerk dat niet van echt te onderscheiden is. Goede informatie en begeleiding is daarbij ook heel belangrijk. Met de modernste technieken en meer dan 35 jaar ervaring staat Haar op Maat garant voor kwaliteit en stijlvolle haaroplossingen bij het maken van een haarwerk. Een passend haarwerk laat mensen weer zelfverzekerd door het leven gaan. Je zelfvertrouwen terug dankzij een goed haarwerk: dat is het doel van Haar op Maat.

Datum: 31 maart 2022