haarwerk

Jij en je haarwerk

Je kapsel kenmerkt je gezicht en is een belangrijk deel van je hele uitstraling. Het is dan ook nooit fijn om je haar kwijt te raken. Met een haaraanvulling, haarwerk of haarstukje krijg je weer een passend kapsel met een natuurlijke uitstraling!

Synthetisch haar

Het voordeel van een haarwerk van synthetisch haar is dat het bijzonder praktisch is: het hoeft alleen gewassen en gedroogd te worden op een standaardje. Daarna zit je haarwerk meteen in model. Bovendien is het goedkoper.

Echt haar

Een haarwerk van echt haar kan op veel manieren gestyled worden. Handigheid met föhnen is wel een vereiste. Je haarwerk valt namelijk niet automatisch in model. De kosten van echt haar zijn afhankelijk van de haarlengte en kwaliteit.

Tips!

Ga jij binnenkort een haarwerk aanschaffen? Lees dan snel deze tips:

  • Maak op tijd een afspraak met de haarwerkspecialist. Dan heb je genoeg tijd om een passende oplossing te kiezen. Het is vaak mogelijk om kosteloos een haarwerk te reserveren, voor het moment dat je het nodig hebt.
  • Wacht niet met de aanschaf van een haarwerk totdat je haar uitvalt. Zo kan de haarwerkspecialist je haarwerk zoveel mogelijk laten aansluiten bij je wensen.
  • Laat je goed informeren over de voor- en nadelen van elke oplossing.
  • Neem een familielid of vriendin mee die jou kan helpen bij je keuze.

Ga voor een haarwerk, haaraanvulling of haarstukje en krijg je natuurlijke uitstraling weer terug.

Het haarwerk dat bij jou past

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben, zoals de ziekte alopecia, stress of de gevolgen van chemotherapie bij kanker. In deze gevallen kan een haarwerk of haaraanvulling de uitkomst zijn om de haaruitval te verbergen én een prachtig kapsel te hebben. Haarwerken zijn niet meer van echt haar te onderscheiden en verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, stijlen en lengtes.

Voor jou!

De haarwerksters bij Sikkenk nemen alle tijd om het haarwerk te vinden dat precies bij jou past. Ze maken je haarwerk op maat, gewoon terwijl je wacht, en zorgen voor de administratieve afhandeling met je zorgverzekeraar.

Accessoires

In de winkel is tevens een uitgebreide collectie hippe hoeden, mutsjes en sjaals, en hypo-allergene make-up voor de wenkbrauwen en ogen. Ook adviseren de medewerksters hoe je je haar en hoofdhuid in een zo goed mogelijke conditie houdt. Alles onder één dak als je te maken hebt met haaruitval.

Datum: 08 maart 2018