Haarwerken

Nog één laatste keer op de foto…

Als het leven ten einde loopt en je grootste wens is om met mooie make-up en een prachtig haarwerk op de foto te gaan met al je dierbaren, is dat zeker een wens die in vervulling kan gaan.

Reservetijd

Een aantal maanden geleden stapte een mevrouw onze zaak binnen met een verhaal dat ons allen raakte. Ze was al enige tijd ziek en had door de behandelingen haar haar verloren. Ze wist dat ze in de reservetijd van haar leven zat, maar wilde koste wat het kost nog een keer stralen op de foto met al haar dierbaren. Ze wilde graag weten of wij iets voor haar konden betekenen, en uiteraard wilden wij niets liever dan haar laatste wens in vervulling brengen. Een afspraak was snel gemaakt.

Haarwerk

Samen zochten we een mooi haarwerk uit dat bij haar gezicht paste. De keuze viel op een vlot model met blonde highlights, dat erg natuurlijk leek. Het gaf haar onmiddellijk een heel ander gezicht. Behalve het haarwerk, hebben we ook haar make-up en nagels netjes verzorgd. Het verschil was overduidelijk. Met een mooi kleurtje op haar wangen en nagels fleurde ze helemaal op. Ze genoot er zichtbaar van dat ze zo in de watten werd gelegd en was blij verrast door het resultaat. ‘Ik voel me weer mezelf als ik in de spiegel kijk’, zei ze, ‘dit is precies wat ik wilde!’

Ze wist dat ze in de reservetijd van haar leven zat

Stralend middelpunt

Op de foto was ze het stralende middelpunt, omringd door haar dierbaren. De foto laat zien wie ze werkelijk was: een lieve en warme vrouw die haar tijd het liefst doorbrengt met familie en vrienden. Het prachtige haarwerk en de mooie make-up hadden haar zelfvertrouwen een extra impuls gegeven, zodat ze echt kon genieten van het samenzijn.

Geslaagde dag

Met trots kijken we terug op een geslaagde dag. Het geeft ons een goed gevoel dat we haar een glimlach hebben bezorgd en we zo konden bijdragen aan een waardevolle herinnering voor de familie. Mensen gelukkig maken met een mooi haarwerk, daar doen we het voor! Als we dat zien, is onze missie geslaagd. Het is altijd een ontroerend moment als wij ons doel hebben bereikt.

Layla Koopal

Datum: 22 oktober 2021