haarwerk

‘Vol trots vertel ik dat ik een haarwerk draag’

Toen ik de diagnose ‘borstkanker’ kreeg, stond mijn wereld compleet stil. Het was een verwoestende mededeling, maar ik was gelijk klaar voor de strijd.

Uitgezaaide borstkanker

De opluchting en blijdschap waren dan ook groot toen ik na een zwaar behandeltraject officieel genezen werd verklaard. Toen ik afgelopen oktober weer iets dacht te voelen, heb ik dat voor de zekerheid gelijk laten onderzoeken. Kort daarna kwam voor de tweede keer die vreselijke mededeling: uitgezaaide borstkanker. Die klap kwam nog harder aan. Alles waarvan ik zo blij was geweest dat het achter me lag, begon weer helemaal opnieuw.

Weer vrouw zijn

Ik verloor na mijn tweede chemokuur wederom veel haar. Gelukkig kon ik al binnen twee dagen terecht bij Haar op Maat Pelatti. Tijdens die eerste afspraak werd mijn hoofd kaalgeschoren. Dat was natuurlijk heel heftig, maar de medewerkers leefden enorm mee, namen alle tijd voor mij en gingen kundig met mijn ziekte om. Daardoor was het eigenlijk wel een prettige ervaring. Dat klinkt misschien gek, maar ik vind het een uitje om bij Haar op Maat te zijn. Zij helpen mij om weer vrouw te zijn en er niet ziek uit te zien. Het haarwerk werd met de grootste zorg aangemeten. Ze weten precies wat wel en niet bij je staat en hij past dan ook perfect bij me!

Ik verloor na mijn tweede chemokuur wederom veel haar

Natuurgetrouw

Ik zie nauwelijks het verschil met mijn eigen haar en misschien wel net zo belangrijk: andere mensen ook niet! Ik heb nog nooit zoveel mooie complimenten over mijn haar gehad. Vol trots vertel ik dan dat ik een haarwerk draag. Ik vind het geweldig om de verbijstering op de gezichten van die mensen te zien! Ik verlang nog steeds naar mijn eigen haar, maar deze overbrugging was dankzij Haar op Maat Pelatti heel prettig en fijn.

– Riene-Marie (50 jaar)

Moderne technieken en veel ervaring

Met de modernste technieken en meer dan 30 jaar ervaring staan de medewerksters van Haar op Maat Pelatti garant voor kwaliteit en stijlvolle haaroplossingen bij het maken van je haarwerk. De zaken zijn zó ingericht dat jij je op je gemak voelt en dat je privacy gewaarborgd blijft. Een persoonlijke ontvangst en begeleiding horen daar uiteraard bij. Een passend haarwerk laat mensen weer zelfverzekerd door het leven gaan. Je zelfvertrouwen terug dankzij een goed haarwerk: dat is het doel van Haar op Maat!

Datum: 26 september 2019