haarwerk

Weer prachtige lokken met een haarwerk

Jouw ooit zo prachtige lokken zijn in een korte tijd veranderd naar dunne plukjes haar. Wanneer je in de spiegel kijkt, voel je je onzeker. ‘Waar zijn mijn prachtige haren gebleven?’ vraag je jezelf af. Je wilt er graag wat aan laten doen, maar een gevoel van onzekerheid omringt je. Maar dat is helemaal nergens voor nodig..

Zelfvertrouwen met een haarwerk

Haarverlies kan ontstaan door ouderdom, medicijngebruik, chemotherapie of alopecia. Jouw haar wordt langzaam dunner of verdwijnt helemaal. Je kunt je hierdoor onzeker of minder mooi gaan voelen. Gelukkig bestaan er oplossingen waarmee je je zelfvertrouwen kunt terugkrijgen. Wat dacht je van een mooi haarwerk?

Die mooie volle lokken van vroeger worden opeens wat dunner

De eerste stap

De stap naar een haarwerk of een andere alternatieve hoofdbedekking is groot. ‘Veel vrouwen, maar ook mannen, ervaren een enorme drempel om bij een haarwerkspecialist naar binnen te stappen’, zegt Margreet Boot, samen met Liane Borst haarwerkspecialist bij Haarzorg.nl. ‘Dat is echter nergens voor nodig. In een uitgebreid eerste gesprek kun je in alle privacy aan ons vertellen wat er speelt en welke wensen je hebt. Wij ontzorgen je in alle stappen naar je stralende haarwerk. Je mag meerdere modellen komen passen, en zo zul je zien wat een prachtig haarwerk voor jou kan doen. We helpen je daarnaast ook bij de financiële afwikkeling van je haarwerk. Je kunt namelijk een vergoeding ontvangen van je zorgverzekeraar.’

Mogelijkheden

Een haarwerk is niet de enige oplossing voor je haarverlies. Wanneer je op één gedeelte van je hoofd haren verliest, kun je ook kiezen voor een haarstukje. Dit haarstukje is van 100% echt haar en wordt tussen je eigen haren bevestigd met een klemmetje. Zo lijkt jouw haardos weer vol en natuurlijk.

Vergoeding

Wil jij om medische redenen een haarwerk aanschaffen? Wanneer je een doorverwijzing hebt van de huisarts, heb je vanuit je basisverzekering recht op een vergoeding voor je haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je soms recht op een extra vergoeding. Haarzorg.nl heeft contracten met alle zorgverzekeraars en regelt de vergoeding met jouw zorgverzekeraar voor je.

Datum: 12 december 2018