vermoeide-blik

Hoe kom ik af van mijn vermoeide blik?

Naarmate we ouder worden verliest de huid van onze oogleden haar elasticiteit. Het onderhuidse bindweefsel verslapt, vetweefsel komt naar voren en je hebt een overschot aan huid. Het gevolg: een oud uitziende en vermoeide blik. Een ooglidcorrectie kan de oplossing zijn.

Snel van klachten af

Bij een oud uitziende en vermoeide blik kan een bovenooglidcorrectie een uitkomst zijn. Tegen wallen kan een onderooglidcorrectie een oplossing zijn. Een ooglidcorrectie is een korte ingreep waardoor je snel van je klachten af bent. Wil je een jong en stralend uiterlijk? Of wil je er elke minuut van de dag verzorgd uitzien? Tegenwoordig bepaal jij dat zelf!

Bovenooglidcorrectie: hoe werkt het?

Voordat de bovenooglidcorrectie start, maken we je oogleden schoon. Daarna tekent de arts lijntjes op de plekken waar je huid gaat worden verwijderd. Deze snijlijntjes tekenen we in de plooi van het oog, waardoor je zo min mogelijk littekens krijgt. Een bovenooglidcorrectie vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Zodra de verdoving goed werkt, verwijderen we met een elektrisch mes het overschot aan spier, huid en eventueel vetweefsel. Hierna wordt de huid gehecht.

Medica Estetica heeft dé oplossing: een bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie

Na de behandeling

Een bovenooglidcorrectie duurt tussen de 45 en 60 minuten. Na de behandeling mag je 24 uur niet rijden. Ook raden we het dragen van make-up af totdat de hechtingen zijn verwijderd.

Onderooglidcorrectie

Voordat je de onderooglidcorrectie ondergaat, maken we de huid onder je ogen goed schoon. Een onderooglidcorrectie vindt plaats onder plaatselijke verdoving. De snijlijnen zitten in de onderste wimperrand, waardoor we littekens zoveel mogelijk beperken. We snijden overtollig vet en overtollige huid weg. Je huid hechten we dicht aan de wimperrand.

Na één week alweer make-up

De hechtingen van een boven- of onderooglidcorrectie worden één week na de behandeling in de kliniek verwijderd. Hierna kun je eventueel weer make-up dragen. Er kunnen eventuele complicaties optreden zoals roodheid, zwelling en het moeilijk kunnen openen en sluiten van de ogen. Deze trekken binnen enkele dagen tot maximaal enkele weken weg. Het resultaat van een boven- of onderooglidcorrectie is langdurig zichtbaar.

Liever niet snijden?

Bij Medica Estetica bieden we naast de chirurgische ooglidcorrectie ook een mogelijkheid om je vermoeide blik aan te pakken zonder te snijden! Door gebruik te maken van behandelmethodes als Ultherapy en/of Plasmage bereiken we heel mooie resultaten. En dit zonder prikken of snijden én zonder littekens.

Datum: 10 augustus 2017