Plasmalift

Een stralende oogopslag met plasmalift

Ja, je wordt ouder, maar een slappe huid hoeft daar geen onderdeel van te zijn. Toch kunnen, ook zonder plastisch chirurgische ingrepen, hangende oogleden en kraaienpootjes behandeld worden. Op een natuurlijke manier dus! Dit doen we door middel van plasmalift. We leggen je graag uit hoe deze behandeling in zijn werk gaat.

Ooglift zonder onder het mes te moeten

Naarmate we ouder worden is onze huid steeds minder goed in staat om terug te veren na fronsen, lachen of je ogen dichtknijpen voor de zon. Je kunt dit vergelijken met een elastiek. Hoe vaker deze opgerekt wordt, hoe minder deze terugkeert naar z’n oude vorm. Door plasmalift wordt de collageenopmaak gestimuleerd en de huid op een natuurlijke manier strakker gemaakt. Na één behandeling zie je al verschil!

De plasmaliftbehandeling

De plasmaliftbehandeling is dus eigenlijk een anti-agingbehandeling die je huid versterkt en verstevigt. De huid wordt behandeld met een straaltje geladen gas. De plasma zorgt voor een liftend effect. Het apparaat brandt minuscule puntjes in de huid, wat zorgt voor een krimpend effect. Op die manier wordt overtollige huid als het ware verdampt en wordt de huid stakker. Op deze manier kunnen zowel hangende oogleden als kraaienpootjes behandeld worden.

Na één behandeling zie je al verschil!

Voor, tijdens en na de behandeling

Voor de behandeling vindt er een intake plaats en zal er een huidanalyse gemaakt worden. Vervolgens wordt de huid gereinigd en een verdovende crème aangebracht. Bij de behandeling zelf wordt de te behandelen huid door middel van straaltjes gas puntsgewijs aangestipt. Na de behandeling kan de huid hierdoor gevoelig en rood zijn en soms zwellen. Deze zwelling trekt binnen enkele dagen weg. Het is belangrijk om de huid wat te ontlasten door niet in de zon te komen en geen make-up te gebruiken.

De doelgroep van de plasmalift

De plasmaliftbehandeling is geschikt voor iedereen die een strakkere huid wil zonder operatie. Man of vrouw, dertiger of zestiger: de plasmalift is voor iedereen die zich stoort aan een verslapte huid. Oog je vermoeid als je ‘s ochtends in de spiegel kijkt of krijg je regelmatig de vraag of je slecht geslapen hebt? Aarzel dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Datum: 01 juli 2022