hormoonbalansprogramma

Jouw persoonlijke coach bij het Hormoonbalansprogramma!

‘s Ochtends is het altijd hetzelfde liedje: je wil jezelf het liefst nog stééds een keer omdraaien om er rond de middag eens een keer uit te komen. Je sportkleding ligt al máánden verfrommeld in een hoekje van je kamer. Je had wel het voornemen om na het werk naar de sportschool te gaan om die overtollige kilo’s eraf te trainen, maar op de één of andere manier plof je toch altijd weer op de bank. En het is je de afgelopen twee maanden al meerdere keren gebeurd dat je een leuke afspraak moest afzeggen omdat je een vage griep of verkoudheid te pakken had.

Maak kennis met jouw persoonlijke Hormoonbalansprogramma-coach!

Wist je dat jij met de juiste aanpassingen in je leefstijl weer je energie en gezondheid terugkrijgt? En dat je hiermee ook meteen die extra kilo’s gedag zegt? Dit alles kun je bereiken met het online Hormoonbalansprogramma dat ik aanbied in mijn praktijk. Zie mij als jouw persoonlijke coach die jou alle tips en handvatten geeft om je leefstijl stapje voor stapje voorgoed te verbeteren met dit programma. En die persoonlijke coaching is trouwens geen overbodige luxe – iets dat ik zelf aan den lijve heb ondervonden toen ik begon met het programma. Een nieuwe leefstijl aanleren is immers een proces van vallen en opstaan, van dieptepunten en van successen. Persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je feedback krijgt én dat je gemotiveerd blijft – óók tijdens de moeilijke momenten. Ter introductie geef ik je drie goede redenen om te beginnen aan het Hormoonbalansprogramma met extra advies en ondersteuning van mij!

Reden 1: Je kunt van je (vage) gezondheidsklachten afkomen

Heb je weinig energie, vaak last van hoofdpijn, allergieën of andere (vage) gezondheidsklachten waarvoor geen duidelijke medische oorzaak is te vinden? Er bestaat een grote kans dat je klachten te maken hebben met een verstoorde hormoonbalans. Voor een optimale gezondheid en een gezond gewicht is het belangrijk dat je hormonen in de juiste verhouding tot elkaar staan. En dat gaat vaak mis: zaken als een slechte voeding, te veel stress en te weinig beweging brengen je hormonen in de war, met als gevolg: klachten! Door nieuwe eetgewoontes aan te leren, breng je onder andere op een natuurlijke manier je hormonen weer terug in balans. Hierdoor zullen na een tijdje je gezondheidsklachten afnemen. Daarvoor in de plaats krijg je bakken energie.

Reden 2: Het helpt bij het bereiken van een blijvend gezond gewicht

Vergeet het crashdieet. Er zijn makkelijke manieren om nu eindelijk af te slanken. Het Hormoonbalansprogramma gaat niet uit van het aloude dieetidee ‘meer bewegen, minder eten’. En dat is bewust, want met dit idee raken je hormonen juist uit balans. Het zogenaamde ‘jojo-effect’ ligt dan op de loer. Omdat je zo beperkt wordt, is de kans immers groot dat je terugvalt in oude patronen en zwaarder wordt. Om je hormonen in evenwicht te brengen, is er goede, volwaardige voeding nodig, net zoals een juiste vorm van beweging en het beperken van stress. Is er een mooie balans tussen deze drie elementen gevonden, dan kan je lichaam optimaal functioneren en zal je je ideale gewicht bereiken. Eetbuien zijn trouwens voorgoed verleden tijd: omdat je de hele dag goed eet en vol energie zit, is de drang om een ‘foute’ snack te nemen niet meer aanwezig. Klinkt goed toch?

Reden 3: ‘Ik heb het druk’ is geen excuus

Je kunt het programma in je eigen tijd en in je eigen ruimte volgen. Met de boodschappenhulp leer jij hoe je binnen no time slechte producten van de goede kunt onderscheiden. Ook komt aan bod hoe je een snelle doch voedzame maaltijd in elkaar zet, én hoe je meer momenten van rust en ontspanning in je drukke leven kunt incorporeren. Met al die direct toepasbare tips & tools kan zelfs de meest drukbezette persoon aan de slag!

Vergeet het crashdieet, er zijn makkelijke manieren om eindelijk af te slanken

Klachten

Herken jij jezelf in deze klachten? Heb jij last van…

  • …overgewicht en plaatselijke vetophopingen?
  • …ontstekingen?
  • …huidproblemen?
  • …allergieën?
  • …slaapproblemen?
  • …hoofdpijn of migraine?
  • …weinig energie, kracht en conditie?
  • …spijsverteringsklachten?
  • …problemen rondom je menstruatie, overgang of zwangerschap?

Dan kan het geen kwaad om het Hormoonbalansprogramma te proberen. Geef het een kans: je zal merken dat je beter in je vel komt te zitten.

De begeleiding

Tijdens het volgen van het programma word je op verschillende momenten begeleid. Wanneer je ervoor kiest om de Hormoonfactortraining mét begeleiding te volgen nodig ik je graag uit voor een persoonlijke intake met een hormoonanalyse. Daarnaast houden we samen een coachingsgesprek halverwege het programma (via de telefoon of in de praktijk) en een eindgesprek. Uiteraard is het mogelijk om tussendoor contact te houden voor advies, tips of een extra steuntje in de rug!

Over Astrid en AZ-co

Zit je niet lekker in je vel? Stoor je je aan je overgewicht, of wil je graag leren hoe je op een andere manier met je stress kan omgaan? Dan ben je bij mij op de juiste plek. Als gediplomeerd voedingscoach, Trainer Hormoonfactor, stresscounselor en persoonlijke boodschappencoach help ik je graag om (weer) in balans te komen. In mijn persoonlijke leefstijladviezen en consulten begeleid ik je op het gebied van voeding, hormonen en stress. Crashdiëten komen er bij niet in: van mij leer je op een duurzame wijze je leefstijl te veranderen. Het allermooiste vind ik om te zien dat mensen duidelijk beter in hun vel zitten na de coaching, en dat ze na de coaching weer op een goed gewicht zitten door het aanleren van de juiste voedingsgewoontes.

Datum: 29 april 2019