huidverzorging

Het beste voor je baby: de juiste huidverzorging!

Je kindje is je meest kostbare bezit. Je wilt dat het goed met hem of haar gaat en je natuurlijke instincten zeggen je zo goed mogelijk voor je kleintje te zorgen. Dat doe je door middel van de basisbehoeftes en liefde geven. Maar ook huidverzorging mag niet vergeten worden! In dit artikel vertellen we je er alles over.

Het belang van huidverzorging

Je baby is, zoals gezegd, nog maar een klein mensje. Dat betekent ook dat haar of zijn huid nog heel teer en gevoelig is. Invloeden van buitenaf zorgen daarom sneller voor irritaties. Daarom is het goed de huid van je kindje te verzorgen en schoon te houden. Ook als je baby wel te maken krijgt met een huidprobleem, zoals eczeem of luieruitslag, is het fijn om te weten wat je kunt doen.

Op natuurlijke basis

De kwetsbaarheid van een babyhuidje is iets waar rekening mee moet worden gehouden bij het uitkiezen van producten. Het meest verstandige is het aanschaffen van verzorging op natuurlijke basis. Een ingrediënt waar je op de verpakking op kunt gaan letten, is Calendulan. Dit is een natuurlijke bloem, wat vele voordelen met zich mee brengt.

De kracht van Calendulan

Calendulan is een wetenschappelijke naam voor goudsbloem. Het kopje van deze bloem vangt op een dag continu zon. Hierdoor absorberen de blaadjes veel licht en warmte en dit wordt weer omgezet in allerlei actieve bestanddelen. Denk aan carotenoïden, flavonoïden en essentiële oliën. Deze onderdelen zorgen ervoor dat de crèmes een beschermende, herstellende en versterkende effect hebben op de huid van je baby.

Een ingrediënt waar je op de verpakking op kunt gaan letten, is Calendulan

Positieve ervaringen

Bij De Rode Pilaren bieden wij diverse producten aan op basis van Calendulan. Verschillende moeders hebben al positieve ervaringen gehad met deze producten.

Elene (33) vertelt: ‘Mijn baby’tje had echt last van schrale billen en crèmes uit de reguliere drogisterijen hielpen niet. Na een paar keer gesmeerd te hebben met de Calendulan Billenbalsem was de irritatie al gauw verdwenen.’

Ook Moniek (26) sluit zich aan bij de werking van de crèmes: ‘Ik hoefde dan niet specifiek voor de billen, maar zocht verantwoorde shampoo en bodycrème. Je bent toch echt voorzichtig, dus de Calendulan-producten waren echt een super fijne keuze! De huid van mijn zoontje is ook zo heerlijk zacht nu.’ Pauline (27) lacht en knikt mee. Ze sluit af: ‘Ik heb er eigenlijk niet meer veel aan te voegen. Ik ben het volkomen eens. Ik raad echt alle moeders aan om zorgvuldig verzorging uit te kiezen. En laat De Rode Pilaren nu net een goede optie zijn voor dit!’

De Rode Pilaren

Ben je benieuwd? Bezoek onze website om de producten te kunnen bekijken of kom langs in onze salon. Wij bieden een assortiment aan van Weleda. Een merk waar de natuur centraal staat! Alles voor een fijne verzorging voor je baby’tje.

Datum: 25 oktober 2023