mooie-huid

Een boost voor je mooie huid

Een mooie, stralende huid. We willen het allemaal wel, maar helaas lijkt het niet voor iedereen weggelegd. Pukkeltjes, oneffenheden, rimpeltjes of een huid die niet tegen make-up kan: er kunnen legio redenen zijn waarom jouw huid er niet uitziet zoals die van de modellen die je in magazines en op televisie ziet.

BABOR op maat

Soms heeft je huid echt een boost nodig. Daarvoor is er een heel mooi product: de ampullen van BABOR. Deze ampullen zijn de snelle mooimakers voor thuis! Er zit slechts 2 ml vloeistof in een ampul, maar de werkstoffen die hierin zitten zijn zó hooggedoseerd, dat ze veel effectiever zijn dan welk masker of welke crème dan ook. Ze zijn op maat gesneden voor elk huidbeeld en elke huidtoestand. Al na enkele seconden zie je resultaat, omdat de werkstoffen zo goed door de huid worden opgenomen.

Ga voor Beauty Angel

Naarmate de mens ouder wordt, vertraagt de aanmaak van collageen. Collageen houdt de huid soepel en stevig, waardoor bij veroudering rimpels en verslappingen optreden. Met de Beauty Angel wordt de aanmaak van collageen opnieuw gestimuleerd en wordt huidveroudering dus tegengegaan.

Een schoonheidsspecialiste weet exact wat jouw huid nodig heeft!

Stralende huid

Ook wordt de hydratatie van de huid gestimuleerd. Een paar minuten onder de Beauty Angel lamp zorgt voor een stralende huid. De lamp werkt met een speciaal lichtspectrum. Ook verwarmt het de huid, wat erg aangenaam voelt. De Beauty Angel kan ingezet worden bij iedere behandeling.

5 pukkel mythes

Help een dikke puist! Deze huis-tuin-en-keuken smeersels kun je beter niet op je gezicht smeren:

  1.  Tandpasta: bevat chemische ingrediënten die juist acne aanwakkeren en je huid nog meer irriteren.
  2. Ijs: de roodheid zal afnemen, maar de bron wordt niet aangepakt. Kijk uit met ijs direct op je gezicht: je kunt je huid ermee verbranden, of zelfs rosacea krijgen.
  3. Knoflook: naast dat het behoorlijk stinkt, bevat knoflook een natuurlijk chemische stof die voor brandwonden kan zorgen wanneer deze op je gezicht komt.
  4. Ewit: geeft je geen gladde en effen huid. Eiwit is eigen comedogeen – het verstopt je porieen en veroorzaakt mee-eters.
  5. Citroen: direct contact met je huid kan leiden tot een prikkend en brandend gevoel. Ook je huid kan er door loslaten. Au!

Voor jou!

Wil je af van pukkeltjes en oneffenheden? Schoonheidsinstituut Ankie Willems adviseert je graag over de BABOR productlijn, de Beauty Angel en allerlei andere behandelingen.

Datum: 08 maart 2018