De allerzuiverste minerale make-up

Wist je dat de vraag naar minerale make-up de grootste stijger is bij make-up-shopping? Tijd om hier aandacht aan te besteden.

Minerale make-up

Minerale make-up werd in Nederland in 2003 geïntroduceerd door Beauty Injection, die deze natuurlijke mooimaker in Nederland én inmiddels ook België razendpopulair heeft gemaakt. Die mag zich dan ook met trots dé specialist in minerale make-up van Nederland noemen.

Kritisch

Je bent (terecht) kritisch en stelt steeds hogere eisen aan de producten die je op jouw huid gebruikt. Die huid krijgt namelijk al genoeg te verduren. Geplamuurde gezichten zijn uit en de ‘nude’ look is ongekend populair. beMineral® kan deze uitdaging met speels gemak aan! Greet Hoedeman, eigenaresse van Beauty Injection, liet in 2012 een langgekoesterde wens in vervulling gaan toen ze haar eigen lijn in minerale make-up liet ontwikkelen. De lat lag hoog, want de make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen UV-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt. En dit is allemaal gelukt!

Zuivere make-up

Greets wens om de allerzuiverste minerale make-up te produceren die technologisch mogelijk was, werd beMineral®, met slechts 3 hoogwaardige ingrediënten: mica, ijzeroxide en titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen, waardoor beMineral producten zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid. Titaniumdioxide heeft bovendien naast de verzorgende werking ook nog een SPF, die de huid direct beschermt tegen de schadelijke invloeden van UVA- en UVB-straling.

beMineral producten zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid

Een 100% kleurrijke collectie

De gehele lijn omvat een prachtige serie van natuurlijke minerale foundations, glow veil, bronzers, concealers, eyeshadows, eyeliner pencils, eyeliner gels, lipglosses, blushers, browpowders, lipstick pencils, lipliners, lashextender, mascara, kwasten reiniger en eye-make-up remover. In zowel trendy als tijdloze nuances, die bovendien onderling gemengd kunnen worden voor een geheel persoonlijke look op maat. ‘Feel good’: dat vindt beMineral® belangrijk, ook voor dieren, en daarom draagt het merk met trots het Nederlandse keurmerk ‘proefdiervrij’. Zo onderstreept beMineral®, 4 seizoenen lang, ieders kleurrijke natuur! Ga voor meer informatie naar www.bemineral.nl.

Kennismaken met beMineral®

Heb je weinig of geen ervaring met minerale make-up, dan is de ‘Start Today Kit’ een echte uitkomst voor een eenvoudige en complete start. De starterkit is in alle 9 foundationkleuren te krijgen met een foundation, de beauty glow veil en een luxe foundationkwast, zodat je direct kunt beginnen. De kit kost € 59,75 en laat je dagelijks genieten van die frisse (aan)blik in jouw spiegel!

Datum: 27 november 2019